Asunto Chain Bridge

#OnlyBeFrom yli 20.000 kohdetta

3

Asunto Chain Bridge

järjestä:
Suosio
Hinta
Arviointi
Matkaa keskustaan
Koko
Huoneet

Tekemistä ja näkemistä

Kiinnostavia paikkoja  

Budapest Opera House 27 Huoneistot
St Stephen's Basilica 11 Huoneistot
Parliament 4 Huoneistot
Fisherman's Bastion 3 Huoneistot
Heroes Square 2 Huoneistot

Tuoreimmat kommentit

asunto Chain Bridge, Budapest, Unkari arvostelu 4.5 5 perustuu 64 mielipiteeseen. Varaa huoneistosi alkaen 55US$/ yö.

Asunnot lähellä paikkaa Ketjusilta – Täydellinen majoituksesi Budapestissa

Älä koskaan jätä Itä-Euroopan kiertomatkallasi väliin Unkarin pääkaupunkia, mysteeristä Budapestiä. Kaupungissa on yhtä paljon nähtävyyksiä kuin Tonava-joen ylityskohtia, ja sinusta voi olla vaikeaa valita, millä alueella haluat yöpyä. Meillä on sinulle suosituksia! Löydä itsellesi asunto lähellä paikkaa Ketjusilta, joka tunnetaan myös nimellä Széchenyin ketjusilta. Jos on olemassa yksi arkkitehtuurinen elementti, joka symboloi kahden ikivanhan kaupungin, Budan ja Pestin, yhdistymistä, se on juuri tämä kohta. Kaupungin kaikista silloista Ketjusilta on todennäköisesti ikonisi. Sillan suunnitteli englantilainen insinööri William Tierney Clark, ja sen rakensi Iso-Britanniassa skotti Adam Clark. Siltä lähetettiin paloina Unkariin Tonavan ylle asentamista varten. Vuonna1849 rakennettu silta on hyvin erityinen, sillä se on maan ensimmäinen Tonavan ylle rakennettu silta. Nykyinen silta on kuitenkin 100 vuotta myöhemmin uudelleen rakennettu jäljennös, sillä alkuperäinen silta tuhoutui toisessa maailmansodassa natsien pommituksissa. Tältä sillalta voit ihailla kaupungin upeimpia maisemia. Erityisesti illan laskeutuessa kaupungin arkkitehtuuriset maamerkit, kuten valaistu Budan linna, ovat upeita kaupungin maalaamaa unkarilaista taustaa vasten.

Asunnot lähellä paikkaa Ketjusilta - Nähtävyyksiä lähellä paikkaa Ketjusilta

Majoitus lähellä paikkaa Ketjusilta

Ketjusilta sijaitsee Unkarin pääkaupungin keskustessa, aivan sen sydämessä. Tämän vuoksi alueen majoitustarjonta on myös kaupungin runsainta. Ketjusillan läheisyydestä löydät luksushotelleja, edullisempia hotelleja, reppureissaajille suunnattuja hostelleja, majataloja sekä B&B-paikkoja. Jos haluat tuntea olevasi olsa Budapestia ja saada kaupungista mahdollisimman paljon irti, suosittelemme asunnon vuokraamista. Valikoimassamme on esimerkiksi studioasuntoja ja asuntoja, joissa on hyvin varusteltu keittiö ja parveke. Only-apartmentsin valikoimasta löydät asunnon, joka täyttää toiveesi. Budapest on erittäin edullinen kaupunki ja kaupungin hintataso on vertaansa vailla. Hyödynnä edulliset hinnat ja varaa kalustettu ja tilava asunto, jossa voit nauttia yksityisyydestä ja itsenäisyydestä avian eri tavalla kuin hotellissa tai hostellissa. Syö aamupalaa silloin kuin haluat, vältä huoneen jakamisen ja tavaroidesi varastamisen riski.

Nähtävyyksiä lähellä paikkaa Ketjusilta

Kauniin ja historiallisen Ketjusillan molemmilla puolilla on runsaasti nähtävää. Sillan toisessa päässä (vanhan Pestin puolella) on Széchenyi István aukio, jossa sijaitsevat myös Gresham-palatsi ja Unkarin tiedeakatemia. Sillan toisella puolella (vanhan Budan puolella) on Clark Ádám -aukio, Kilometer Zero -kivi ja Budan linnaan johtava köysirata.

Miten päästä paikkaan Ketjusilta

Ketjusilta on todellakin kaupungin keskipisteessä, joten sinne on helppo päästä monista eri suunnista ja monilla kulkuneuvoilla. Budapestin kansainväliseltä Ferenc Liszt -lentoasemalta voit matkustaa Pyhän Tapanin kirkolle bussilla 100E (suunta Deák Ferenc tér M). Hyppää pois bussin kyydistä päätepysäkillä ja kävele sen jälkeen noin 10 minuutin matka sillalle. Pääset sillalle myös taksilla ja bussilla 16. Bussimatka kestää noin 45 minuuttia. Budabestin itäiseltä päärautatieasemalta (Keleti pályaudvar) pääset taksilla alle 10 minuutissa Ketjusillalle. Voit taittaa matkan noin 15 minuutissa myös metrolla (linja M2, suunta Déli pályaudvar M). Jää metrosta Deák Ferenc -aukion pysäkillä, josta kävelet sillalle kymmenessä minuutissa. Kävelyn sijaan voit hypätä bussin 16 kyytiin.

Tilaa tarjouksemme
Tekemistä ja näkemistä