Asunto Camp Nou

#OnlyBeFrom yli 20.000 kohdetta

10

Asunto Camp Nou

järjestä:
Suosio
Hinta
Arviointi
Matkaa keskustaan
Koko
Huoneet

Tekemistä ja näkemistä

Kiinnostavia paikkoja  

Fira de Barcelona 20 Huoneistot
Palau Sant Jordi 18 Huoneistot
Las Ramblas 11 Huoneistot
Platja del Bogatell 10 Huoneistot
Casa Batlló 9 Huoneistot
Sagrada Familia 7 Huoneistot
Plaza Real 4 Huoneistot
Parque Güell 2 Huoneistot
La Boqueria 1 Huoneiston
Puerto Olímpico 1 Huoneiston

Tuoreimmat kommentit

asunto Camp Nou, Barcelona, Espanja arvostelu 4.2 5 perustuu 28 mielipiteeseen. Varaa huoneistosi alkaen 58US$/ yö.

Asunnot Camp Noun lähellä – Edullisia vuokra-asuntoja

Camp Nou on yksi kolmesta suurimmasta jalkapallostadionista koko maailmassa. Stadion on Barcelonan asukkaiden ja heidän suosikkijoukkueensa FC Barcelonan ylpeyden aihe. Stadion sijaitsee perinteikkäällä Les Cortsin asuinalueella. Se avattiin käyttöön 24.9.1957, joka on Katalonian suojeluspyhimys La Mercèn juhlapäivä. Stadionin historia liittyy kiinteästi FC Barcelona -joukkueeseen, joka tunnetaan myös nimellä ”azulgranas”. Joukkue on tuonut paljon iloa koko katalonialaiselle yhteisölle.

Avaamisensa jälkeen stadionilla on tehty lukuisia laajennuksia ja remontteja. Eräs laajimmista remonteista toteutettiin vuonna 2007, jolloin Camp Nou vietti 50-vuotisjuhlaansa. Stadionin uudistamiseksi ja modernisoimiseksi järjestettiin kansainvälinen suunnittelukilpailu, jonka luomuksille Barcelonan kaupunginvaltuusto esitti kaksi ehtoa: stadionin yleistä rakennetta tuli kunnioittaa ja modernisointiprojektin tuli olla valmis ennen 50-vuotisjuhlaa. Antonio Gaudín töiden inspiroimana syntyneen voittajasuunnitelman mukaisesti stadion oli tarkoitus maalata Barcelonan ja Katalonian värien mukaisesti sinisellä, punaisella ja keltaisella. Suunnitelman mukaisesti istumapaikkojen määrä uudistetulla stadionilla olisi ollut 100 000. Vaikka projekti hyväksyttiin, sen toteutus siirrettiin kustannussyiden vuoksi ja stadion remontoidaan vain osittain Espai Barçan luomiseksi.

Espai Barça on FC Barcelonan kunnianhimoisin projekti sekä urheilun että arkkitehtuurin näkökulmasta. Projekti maksaa 600 miljoonaa euroa ja pitää sisällään uuden Palau Blaugranan, monikäyttöisen urheilupaviljongin, johon mahtuu 12 500 katsojaa. Uusi Palau Blaugrana lisäosineen rakennetaan Mini Estadin alueelle. Paviljongissa on luistelurata ja puitteet Barçan jalkapalloakatemian toimintaa varten. Lopultakin siis rakennetaan uusi Camp Nou -stadion, jonne mahtuu 105 000 ihmistä. Uusi stadion pitää sisällään myös Campus Barçan, joka integroidaan Les Corts -yhteisöön urheiluklubin toiminnan välityksellä. Tämä valtava projekti toteuttaa myös yhteisön toiveen palveluiden helpommasta saatavuudesta.

Tällä hetkellä Camp Noun johdon tärkein huolenaihe on varmistaa, että stadionin katto suojaa kaikkia ihmisiä kylmältä ja sateelta. Myös valaistuksen on oltava riittävä ja nykyteknologian standardien mukainen. Stadionille asennetaan myös langaton verkko.

Saadaksesi lisää tietoa näistä ja monista muista projekteista voit osallistua Camp Noun opastetulle tutustumiskierrokselle. Kierroksen aikana näet huippupelaajien suorituspaikkoja. Sinulle kerrotaan myös, että monet heistä rukoilevat ennen ottelua. Tätä varten stadionilla on kappeli. Jos olet Leo Messin fani, sinulla on tilaisuus tutustua hänen palkintokokoelmaansa.

Vuokrattavat asunnot Camp Noun läheltä lomasi ajaksi alkaen 20 €

Majoitus Camp Noun lähellä

Camp Nou on yli 20 hehtaaria laaja alue Barcelonan Les Corts -kaupunginosassa. Stadion tunnetaan ennen kaikkea jalkapallo-otteluiden pitopaikkana, mutta löydät sieltä myös museon, jossa voit tutustua FC Barcelonan ja yleisemmin jalkapallon historiaan. Camp Noun lähellä on paljon majoitusvaihtoehtoja ylellisistä viiden tähden hotelleista pienempiin, kotoisampiin hotelleihin, jotka ovat luksushotelleja paljon edullisempia. Alue itsessään on melko edullinen. Hotellien lisäksi voit löytää sieltä kohtuullisen hintaisia hostelleja ja majataloja. Turisteille suunnatut asunnot ovat myös suosittu vaihtoehto, ja niissä voit myös laittaa oman ruokasi ja pestä vaatteesi. Löydät niistä kaikki tarvitsemasi varusteet, esimerkiksi langattoman verkon ja esteettömän sisäänpääsyn. Studioasunnot ja B&B-paikat ovat edullisia vaihtoehtoja erityisesti nuoremmille ihmisille. Tarjoamamme asunnot Camp Noun läheltä löytyvät nettisivuiltamme.

Vierailukohteita Camp Noun lähellä

Asuntomme sijaitsevat lähellä yllä mainittuja paikkoja ja monia muita kohteita, jotka tekevät lomastasi unohtumattoman. Jos haluat majoittua lähellä stadionia, valitse tarjoamamme asunnot Camp Noun lähellä.

Miten Camp Noulle pääsee

Barcelonan El Prat -lentoasema sijaitsee 14 kilometrin päässä Camp Nou -stadionilta. Terminaalia vastapäätä voit napata lentokenttäbussin, joka kuljettaa sinut Plaza Cataluña -aukiolle. Sieltä voit edelleen ottaa metrolinjan 3 ja hypätä pois María Cristinan pysäkillä. Taksit liikennöivät lentoasemalta ympäri vuorokauden, ja taksimatkan hinta riippuu matkustusajankohdasta. Voit myös vuokrata lentoasemalta auton.

Tilaa tarjouksemme
Tekemistä ja näkemistä