Asunto Budapest Opera House

#OnlyBeFrom yli 20.000 kohdetta

27

Asunto Budapest Opera House

järjestä:
Suosio
Hinta
Arviointi
Matkaa keskustaan
Koko
Huoneet

Tekemistä ja näkemistä

Kiinnostavia paikkoja  

St Stephen's Basilica 11 Huoneistot
Parliament 4 Huoneistot
Chain Bridge 3 Huoneistot
Fisherman's Bastion 3 Huoneistot
Heroes Square 2 Huoneistot

Tuoreimmat kommentit

asunto Budapest Opera House, Budapest, Unkari arvostelu 4.3 5 perustuu 272 mielipiteeseen. Varaa huoneistosi alkaen 27US$/ yö.

Asunnot Budapestin Oopperatalon lähellä – Keskustamajoitusta

Budapestissä sijaitseva Unkarin valtionooppera edustaa Unkarin kulttuurin huippua. Budapestia ei turhaan pidetä idän Pariisina. Unkarin valtionoopperan historia ulottuu vuoteen 1884, jolloin hallitsija Frans Joosef I avasi oopperatalon suurin menoin. Avajaisissa oli paikalla koko Euroopan ylimystö. Virheettömän arkkitehtuurinsa ja rakenteensa ansiosta oopperatalosta tuli pian yksi Euroopan parhaista ja Wienin oopperan vahva kilpailija. Rakennuksen ainutlaatuista akustiikkaa kehuttiin ja ylistettiin, ja siitä tuli klassisen musiikin tuntijoiden keskuudessa suosituin oopperatalo. Eräs Budapestin oopperan taiteellisista johtajista oli itävaltalais-unkarilainen säveltäjä Gustav Mahler. Talossa esiintyi myös pianisti ja etnomusiikin asiantuntija Béla Bartók.

Asunnot lähellä Budapestin Oopperatalon

Oopperatalo sijaitsee Pestin puolella, osoitteessa Andrássy Avenue 2. Tälle suurelle puistokadulle unkarilainen porvaristo rakensi puutarhojen ympäröimät palatsinsa vuonna 1880. Kuten nykyäänkin, oopperakausi alkoi tuolloinkin keväällä, huhtikuussa. Kauden alku oli sosiaalinen tapahtuma, joka veti puoleensa Euroopan parhaita muusikkoja ja laulajia. Asukkaille tapahtuma oli ennen kaikkea tilaisuus omien rikkauksiensa esittelyyn, ja he pukivat päälleen kultalangalla koristeltuja, aikakauden parhaiden suunnittelijoiden luomia mekkoja, helminauhoja sekä arvokkaita jalokiviä.

Miklos Ybl suunnitteli 2 400 katsojalle tarkoitetun oopperatalon hevosenkengän muotoiseksi. Ybl oli aikanaan hyvin trenditietoinen arkkitehti, ja suurin osa Andrássy Avenuen palatseista on hänen suunnittelemiaan. Uusrenessanssin tyyliä edustavan oopperatalon kohokohta on kupolikatto freskoineen sekä mielenkiintoinen valaistus. Tämä arkkitehtuurinen taideteos on säilynyt muuttumattomana Unkaria 1900-luvulla kohdanneista poliittisista myrskyistä huolimatta.

Nykyään Budapestin oopperatalon ympäristö, itäisen Euroopan kaunein puistokatu, on muuttunut miljonäärejä, luksussuunnittelijoiden luomuksia ja kansainvälisiä huippumerkkien päämajoja täynnä olevaksi paratiisiksi. Kadun varrelta olevista näyteikkunoista löydät Luis Vuittonin, Roberto Cavallin, Guccin, Burberryn ja monien muiden luomuksia.

Majoitus Budapestin oopperatalon lähellä

Kävely Budapestin oopperatalon ympäristössä vie sinut ajassa taaksepäin Andrássy Avenuen majesteettiseen menneisyyteen. Oopperatalo ei ole kaukana Tonavasta, jonka rannalla on hieman modernimpi tunnelma. Valtavien rakennusten seasta löydät erittäin hienostuneita majoitusvaihtoehtoja. Alueella on luksushotelleja, edullisempia hotelleja ja jopa hotelleja lemmikkieläinten kanssa matkustaville. Kaikella on kuitenkin hintansa, ja mitä enemmän palveluita haluat, sitä enemmän saat myös majoituksestasi maksaa. Hinnaltaan kohtuullisempia ovat kauniissa, valoisissa, uusklassista tyyliä edustavissa rakennuksissa sijaitsevat tilavat vuokra-asunnot, joissa on moderni sisustus ja varustelu. Monet asunnoista sopivat myös lemmikkien kanssa matkustaville. Nuorille, jotka etsivät pelkkää yöpaikkaa, sopivat hyvin studioasunnot ja B&B-paikat. Ne ovat edullisia, valoisia, hyvien yhteyksien päässä sijaitsevia majapaikkoja, jossa on myös nykyaikaisia mukavuuksia, kuten langaton verkko, keittiö ja pesukone. Vaikka alueella ei olekaan hostelleja, vähän matkan päästä löydät muutaman sellaisen. Etsi verkkosivuiltamme parhaat asunnot Budapestin oopperatalon lähellä ja saat viettää unohtumattomia kesäöitä Pestissä.

Tehtävää Budapestin oopperatalon lähellä

Tutustu valikoimaamme ja valitse majapaikaksesi tarjoamamme asunnot Budapestin oopperatalon lähellä. Ne kaikki ovat hyvin varusteltuja ja sijaitsevat hyvien yhteyksien päässä lähellä kauppoja, ravintoloita, kahviloita, eläintarhaa sekä kylpylöitä. Paras asia majoituksessamme ovat kuitenkin hinnat, jotka ovat Budapestin majoitusvalikoiman edullisimpia.

Miten päästä Budapestin oopperatalon lähelle

Budapest Ferenc Lisztin kansainvälinen lentoasema sijaitsee 25 kilometrin päässä Budapestin keskustasta. Matka kestää liikenteen määrästä riippuen noin 30 minuuttia. Päästäksesi Budapestin oopperatalon luo ota bussi 200E, joka kuljettaa sinut Kobanya-Kispest-asemalle. Sieltä voit edelleen jatkaa matkaa taksilla tai metrolinjalla 3 Déak Ferenc tér -asemalle, jossa sinun on vaihdettava oopperan asemalle kulkevalle linjalle 1. Voit ostaa bussilipun automaatista lentoaseman terminaalien ulkopuolelta. Jos haluat matkustaa lentoasemalta keskustaan taksilla, nappaa sellainen lentoaseman terminaalin ulkopuolelta. Jos vuokraat auton, olet vapaa liikkumaan ja voit nähdä enemmän kaupunkia nopeammin.

Tilaa tarjouksemme
Tekemistä ja näkemistä