Asunto Big Ben

#OnlyBeFrom yli 20.000 kohdetta

0

Asunto Big Ben

järjestä:
Suosio
Hinta
Arviointi
Matkaa keskustaan
Koko
Huoneet

Tarkista että olet syöttänyt kaikki hakukriteerit oikein

Tekemistä ja näkemistä

Kiinnostavia paikkoja  

Tower Bridge 1 Huoneiston
Tate Modern 1 Huoneiston

Asunnot lähellä paikkaa Big Ben: Unohtumaton vierailu Lontoossa

Lontoo on rockin ja muodin pääkaupunki. Se on vertaansa vailla oleva historiallinen keskus, Britannian kuninkaallisten koti, Euroopan tärkein talouskeskus ja paljon muuta. Näiden syiden vuoksi se on myös kaupunki, johon jokaisen matkailijan pitäisi tutustua. Englannin pääkaupungin ydinkeskustassa on kaupungin ikonisin tunnusmerkki: Big Ben. Tällä lempinimellä tunnetaan Westminsterin palatsin kellotorni. Lempinimi viittasi alun perin vain tornin pääkelloon, joka painaa yli 13 tonnia ja jonka halkaisija on lähes 3 metriä. Uusgoottilaiseen tyyliin rakennettu torni valmistui vuonna 1859, ja se on Unescon maailmanperintökohde. Neljäsivuinen kellotorni on lajissaan suurin, ja se on maailman kolmanneksi korkein kellotorni. Yli 150 vuotta vanhan tornin kunnostustyöt aloitettiin elokuussa 2017, ja ne jatkuvat edelleen. Turistit voivat nousta hissillä rakennuksen korkeimmalle kohdalle. Rakennus on kaunis ja tärkeä, mutta se sijaitsee myös loistavalla paikalla Lontoon tärkeimpien nähtävyyksien välittömässä läheisyydessä. Älä siis epäröi vaan vuokraa asunto läheltä paikkaa Big Ben ja nauti kaupungista täysillä.

Asunnot lähellä paikkaa Big Ben - Nähtävyyksiä lähellä paikkaa Big Ben

Majoitus lähellä paikkaa Big Ben

Lontoo on eräs maailman suurimmista kaupungeista ja suosituimmista turistikohteista. Lontoossa yhdistyvät kulttuuri, yöelämä, talousmaailma, rock and roll, brittiläisen monarkian historia sekä monet muut asiat. Aktiivinen, urbaani keskus vetää puoleensa vierailijoita kaikkialta maailmasta, ja se tarjoaa vierailleen monenlaisia majoitusvaihtoehtoja: ylellisiä luksushotelleja, hostelleja, majataloja ja paljon muuta. Paras tapa nauttia tästä klassisesta ja modernista kaupungista on kuitenkin asunnon vuokraaminen. Ihanteellinen alue sijaitsee aivan suurkaupungin ytimessä: lähellä paikkaa Big Ben. Me tarjoamme laajan valikoiman kaikenlaisia asuntoja, ja voit valita niistä omiin tarpeisiisi parhaiten sopivan. Valikoimassamme on täysin kalustettuja ja varustettuja studioita sekä suurempia asuntoja, joista käsin voit nauttia kaupungista omassa tahdissasi.

Nähtävyyksiä lähellä paikkaa Big Ben

Miten Big Benin luo pääsee

Lontoossa on monia tärkeitä lentoasemia. Niistä suurimmalta, Heathrow’n lentoasemalta, pääset Big Benin luo ottamalla ensin metron Arnos Grovelle ja sen jälkeen toisen metron Earl's Courtille. Vaihda tämän jälkeen District line -linjalle ja hyppää junasta Westminsterissä. Toinen vaihtoehto on hypätä lentoasemalla Heathrow Express -junan kyytiin. Juna on hieman metroa kalliimpi vaihtoehto, mutta se on myös metroa nopeampi. Kun saavut Paddingtonin asemalla, vaihda metroon (Circle line -linja Victorian suuntaan) ja hyppää kyydistä Westminsterin metroasemalla. London City Airportilta pääset Big Benin luo ottamalla ensin DLR-junan Bankiin ja hyppäämällä pois kyydistä Canning Townin pysäkillä. Vaihda siellä metroon (Jubilee line Stanmoren suuntaan) ja jää kyydistä Westminsterin metroasemalla. Gatwickin lentoasemalta voit ottaa Gatwick Express -junan, joka kuljettaa sinut Victorian asemalla (josta voit jatkaa matkaasi metrolla), tai Southern- tai Thameslink-junan (molemmat pysähtyvät London Bridge -asemalla, josta voit ottaa metron). Jos saavut Lutonin lentoasemalle, sinun täytyy matkustaa ensin Thameslink-junalla West Hampsteadin asemalle, josta voit edelleen jatkaa matkaasi metrolla.

Jos matkustat keskustaan junalla, voit myös nousta pois King's Cross -asemalla. Sieltä voit jatkaa matkaasi monilla metroyhteyksillä. Nopein reitti on ottaa Victoria linen metro Brixtonin suuntaan ja vaihtaa Green Parkin asemalla Jubilee-linjalle (West Hamin suunta). Jää kyydistä Westminsterin asemalla.

Tilaa tarjouksemme
Tekemistä ja näkemistä