Asunto Arc de Triomphe

#OnlyBeFrom yli 20.000 kohdetta

14

Asunto Arc de Triomphe

järjestä:
Suosio
Hinta
Arviointi
Matkaa keskustaan
Koko
Huoneet

Tekemistä ja näkemistä

Kiinnostavia paikkoja  

Musée du Louvre 15 Huoneistot
Champs-Élysées 13 Huoneistot
Stade de France 13 Huoneistot
Notre-Dame 8 Huoneistot
Tour Eiffel 6 Huoneistot
Opéra Bastille 3 Huoneistot

Tuoreimmat kommentit

asunto Arc de Triomphe, Pariisi, Ranska arvostelu 4.2 5 perustuu 92 mielipiteeseen. Varaa huoneistosi alkaen 79US$/ yö.

Asunnot Riemukaaren lähellä – Edullista majoitusta

 Asunnot Riemukaaren lähellä - Majoitus Riemukaaren lähellä

Riemukaari on eräs Pariisin tunnetuimmista monumenteista, ja se tunnetaan maailmanlaajuisesti. Tämä Ranskan symbolinen sydän sijaitsee Place Charles de Gaulle -aukiolla (ent. Place de l’Étoile), piirien 8, 16 ja 17 rajalla. Uusklassinen monumentti on 50 metriä korkea, 45 metriä leveä ja 22 metriä syvä. Pylväissä olevat patsaat symboloivat rohkeutta, rauhaa, kestävyyttä ja Marseljeesia. Kaaren keskiosan laakeriseppeleet symboloivat voittoa. Kaaren sisäpuolella voit nähdä taistelussa kaatuneiden kenraalien nimet.

Kaari rakennettiin renessanssiaikana osoittamaan kuninkaallisten patsaiden mahtavuutta. Riemukaari symboloi sodasta kotimaahan palaavan voittoisan sotilaan astumista kotiin. Napoléon Bonaparte aloitti Riemukaaren rakentamisprojektin vuonna 1805 Austerlitzin taistelun jälkeen. Taistelussa Napoléon oli luvannut miehilleen, että he palaisivat kotiin riemukaarten läpi. Jean Chalgrin ja Jean Arnaud Raymon valittiin Napoléonin röyhkeyden tulkeiksi. Roomassa sijaitsevan Tiituksen riemukaaren inspiroimina he piirsivät Napoléonin toivoman majesteetillisen symbolin. Monumentin rakentaminen kesti 30 vuotta, ja se valmistui Ludvig Filip I:n valtakaudella. Hallitsija omisti Riemukaaren sodissa taistelleille. Kukistettu Bonaparte oli kuollut jo 15 vuotta tätä ennen. Paljastamisestaan saakka monumentti on ollut Ranskan vallan ja vapauden symboli.

Riemukaaren huipulla olevalta näköalatasanteelta näkyy jalkojen alla vilisevä Champs-Élysées ja sen päässä Place de la Concorde sekä 11 muuta suurta katua, jotka risteävät kauniiden puistokatujen kanssa. Niiden katujen varsilta löytyvät Pariisin tyylikkäimmät majapaikat. Tämä ainutlaatuinen alue on täynnä historiaa ja perinteitä, ja sieltä löydät parhaan majoituksen vieraillessasi valon kaupungissa.

Kuten kaikilla monumenteilla, myös Riemukaarella on tarinoita kerrottavanaan. Sanotaan, että Adolf Hitlerin unelmana oli astella Riemukaaren läpi suosion valokeilassa. Napoléon Bonapartea ihailleen Hitlerin joukot marssivat Riemukaaren läpi kesäkuussa 1940 ja kohottivat hakaristilippunsa monumentin yläosaan osoittaakseen koko maailmalle sotilaallisen voimansa. Vuonna 1945 Ranskan vapautusta ja natsien tappiota juhlittiin monumentin luona, ja Riemukaari toimii vielä nykyäänkin vapautuksen juhlallisuuksien pitopaikkana.

Place de Charles de Gaulle -aukiolla voit nähdä turisteja ihailemassa tätä upeaa muistomerkkiä ja kunnioittamassa tuntemattoman sotilaan haudalla Ranskan puolesta ensimmäisessä maailmansodassa kuolleiden sotilaiden muistoa.

Monumentin loistokkuus on tehnyt siitä tunnetun elokuvien näyttämön. Ingrid Bergmanin ja Charles Boyerin tähdittämä Riemukaari-elokuva valmistui vuonna 1948. Vaikka elokuva ei saavuttanutkaan odotettua suosiota, siitä tehtiin vuonna 1984 uusi versio, jota tähditti Anthony Hopkins.

Käytännön vinkki: Jos liikut autolla, muista, että Riemukaaren ympärillä ajavien autojen tulee tehdä tilaa kiertoliittymään pyrkiville autoille.

Majoitus Riemukaaren lähellä

Jugendtyyliä, marmorisia rappukäytäviä, kuperia parvekkeita, vintagehuonekaluja ja vapaudesta muistuttava Champs-Élysées: majoitus Riemukaaren lähellä koostuu ylellisistä neljän ja viiden tähden hotelleista, jotka tarjoavat kaikki edellä mainitut mukavuudet ja paljon enemmän. Hotellien hinnat eivät kuitenkaan sovi kaikkien kukkaroille. Jos haluat löytää majapaikan Riemukaaren läheisyydestä eikä sinulla ole varaa luksushotelleihin, voit valita jonkin yhden tai kahden tähden hotelleista, jotka eivät ole liian prameita, tai studioasunnon, hostellin tai majatalon. Jos olet käytännön ihminen ja tarvitset itsenäisyyttä, voit valita majapaikaksesi kalustetun asunnon, jonka voit vuokrata markkinoiden edullisimpaan hintaan. Asunnot Riemukaaren lähellä ovat yleensä erittäin kalliita, mutta vähän matkan päästä voit löytää asuntoja, joiden hinnat ovat kohtuullisempia. Asunnot ovat myös hyvin varustettuja, jotta oleskelusi olisi mahdollisimman mukavaa. Asunnot ovat erittäin suosittu vaihtoehto, ja hintojensa, joustavuutensa ja tarjoamansa itsenäisyyden vuoksi ne ovat syrjäyttämässä perinteisempiä majoitusvaihtoehtoja.

Nähtävää Riemukaaren lähellä

Muista tutustua Riemukaaren lähellä tai muualla Pariisissa sijaitsevien asuntojen valikoimaamme.

Miten Riemukaaren luo pääsee

Charles de Gaullen kansainvälinen lentoasema sijaitsee 23 kilometrin päässä Pariisista. Voit matkustaa lentoasemalta suoraan Riemukaaren läheisyydessä sijaitsevalle Place de l’Étoile -aukiolle tai Porte Maillot -asemalle Air Francen sukkulabussilinjalla 2. Bussi liikennöi 15 minuutin välein, ja matka kestää noin 45 minuuttia. Lippu maksaa aikuiselta 12 euroa ja lapselta 6 euroa. Julkisen liikenteen bussilinja 350 liikennöi Gare de l’Est -asemalle. Taksimatka maksaa yli 50 euroa, jonka lisäksi joudut pulittamaan euron jokaisesta matkalaukusta. Taksilla matka-aika riippuu liikenteen määrästä. Lentoaseman terminaalien ulkopuolella on toimipisteitä, joista voit vuokrata auton ja matkata kaupunkiin omassa tahdissasi.

Tilaa tarjouksemme
Tekemistä ja näkemistä