Asunto L'Escala

#OnlyBeFrom yli 20.000 kohdetta

125 Löytyi asuntoa
järjestä:
Hinta
Matkaa keskustaan
Koko
Suosio
Arviointi
Huoneet

Tuoreimmat kommentit

asunto L'Escala, Espanja arvostelu 3.9 5 perustuu 76 mielipiteeseen. Varaa huoneistosi alkaen 60US$/ yö.

Asunnot l'Escalassa – Budjettimajoitusta

L’Escala sijaitsee Costa Bravalla, lähellä Empúries-rauniokaupunkia. Toisella puolella sitä reunustaa upea Golfo de Rosas -lahti ja toisella puolella Cala Montgó. L’Escala on upea paikka ikivanhoihin raunioihin tutustumiseen, mutta sen lukuisissa gallerioissa, käsityöläiskaupoissa ja ravintoloissa voi nauttia myös taiteesta ja alueen ruokakulttuurista. Niistä huolimatta l’Escala on kuitenkin tunnettu ennen kaikkea upeista uimarannoistaan, jotka vetävät puoleensa vuosittain tuhansia turisteja nauttimaan Espanjan auringosta ja anjoviksista, alueen erikoisuudesta. Kun ihmiset eivät ole rentoutumassa rannalla, he ovat yleensä nauttimassa jostakin kaupungin monista festivaaleista, joihin kuuluu kaikkea paraateista uskonnollisiin juhliin. Tarjoamamme asunnot l’Escalassa tekevät matkakokemuksestasi ainutlaatuisen. Valikoimassamme on lukuisia tilavia loma-asuntoja, jotka sijaitsevat keskeisillä paikoilla kaupungin eri puolilla ja joista on helppo pääsy rannoille sekä taiteen ja ruokakulttuurin pariin.

Rantoja, toreja ja antiikin raunioita – Tehtävää l’Escalassa

Antiikin raunioista uskomattoman kauniisiin rantoihin – l’Escala tarjoaa kaikkea sitä, mitä aurinkoiselta kohteelta voi odottaa. Tarjoamamme asunnot l’Escalassa antavat sinulle mahdollisuuden tutustua kaikkeen tähän ja paljon muuhun mukavasta ja edullisesta majapaikasta käsin.

L’Escalan parhaat rannat

L’Escala tunnetaan parhaiten leuat loksauttavista rannoistaan, joista jokaisella on oma persoonallisuutensa ja oma palvelutarjontansa. Kaikki tämä löytyy rannikolta, jonka kätköistä löydät lisäksi rosoisten jyrkänteiden takana piilottelevia poukamia ja hiekka-alueita, jotka tuntuvat jatkuvan loputtomiin.

Cala Montgó sijaitsee l’Escalan toisella laidalla. Se on hienoa hiekkaa sisältävä ranta, joka lahtea muistuttavan muotonsa ansiosta on hyvin suojassa rajuilta tuulilta. Poikkeuksellisen sininen vesi ja rantaa ympäröivät vihreät kukkulat tekevät paikasta paratiisin lähellä kaupungin keskustaa.

Cala illa Mateua on kivinen ranta jylhässä poukamassa. Rannalla voit ihailla upeita kivimuodostelmia ja pystysuoria kallioseinämiä. Upean merenalaisen maailmansa ansiosta ranta soveltuu hyvin snorklaukseen ja sukeltamiseen.

Platja de Riells on kaupunkiranta, jota maustavat palmut ja aurinkotuolit. Hiekka on hienoa ja vesi matalaa, joten ranta sopii erinomaisesti lapsiperheiden kohteeksi. Rannalle pääsee suoraan l’Escalan rantakadulta, ja löydät sieltä myös lukuisia virvokkeita myyviä kojuja.

Port d’en Perris tunnetaan karkeasta hiekastaan ja kivikkoisista maisemistaan. Vesi rannan lähistöllä on poikkeuksellisen kirkasta ja tyyntä, joten ranta sopii erittäin hyvin virkistäytymiseen.

Jos etsit suojaisempaa rantaa, suuntaa kulkusi Creu Cove -rannalle, joka on yksi l’Escalan rannikon monista viihtyisistä poukamista. Täällä voit nauttia rauhasta ja hiljaisuudesta ja vaellella herttaisten kalastajamökkien keskellä.

Asunnot l'Escalassa – Majoitus l’Escalassa

Majoitus l’Escalassa

Vaihtelevien maisemien ja monipuolisen aktiviteettivalikoiman ansiosta majoitus l’Escalassa tarjoaa jokaiselle jotakin. Rantojen lähellä on ylellisiä lomahotelleja, jotka uima-altaineen kohoavat kohti taivasta, sekä studioasuntoja, joiden parvekkeilta on upeat näkymät Välimerelle. Kaupungin keskustassa on pienempiä boutique-hotelleja, jotka tarjoavat mahdollisuuden tutustua Costa Bravan perinteisempään elämäntyyliin, sekä viehättäviä, paikallisten ylläpitämiä pikkuhotelleja. Budjettimatkailijoita varten kaupungissa on myös muutama hostelli ja lukuisia edullisia asuntoja niille, jotka haluavat suunnitella itse omat aikataulunsa ja tutustua alueeseen omassa tahdissaan. Minkä tahansa majoitusvaihtoehdon valitsetkin, voit helposti tutustua l’Escalan salaisuuksiin antiikin raunioista ylellisiin putiikkeihin ja moderneihin ravintoloihin.

Saapuminen l’Escalaan – Lentoasemalta kaupunkiin

L’Escalan kaupunkia lähinnä olevat lentoasemat ovat Barcelonan ja Gironan lentoasemat. Helpoin tapa matkustaa Barcelonasta l’Escalaan on hypätä pitkin rannikkoa matkaavan Costa Brava Sarfa -bussin kyytiin. Päästäksesi bussiin sinun täytyy ensin matkustaa lentoasemalta Barcelonan Sants-asemalle ja ottaa sieltä metro Nord-bussiasemalle. Costa Bravaa pitkin liikennöivät bussit lähtevät sieltä.

Gironasta voit kulkea junalla ensin Flassaan, josta voit matkustaa edelleen l’Escalaan bussilla tai taksilla.

Vaihtoehtoisesti voit vuokrata lentoasemalta auton, joka mahdollistaa l’Escalaan matkustamisen omassa tahdissasi ja Costa Bravan tutkimisen matkan varrella. Vuokra-auto on myös kätevä tapa tutustua antiikin raunioihin ja muihin l’Escalan ympäristössä sijaitseviin nähtävyyksiin.

Tilaa tarjouksemme
Tekemistä ja näkemistä