Asunto Krakova

#OnlyBeFrom yli 20.000 kohdetta

13

Asunto Krakova

järjestä:
Suosio
Hinta
Arviointi
Matkaa keskustaan
Koko
Huoneet

Tuoreimmat kommentit

asunto Krakova, Puola arvostelu 4.4 5 perustuu 142 mielipiteeseen. Varaa huoneistosi alkaen 41US$/ yö.

Asunto Krakova – Järkevä majoitusvalinta

Krakova on kaupunkina kuin suklaarasia, ja se jäi toisessa maailmansodassa muista Puolan kaupungeista poiketen vahingoittumaksi. Krakova on ikivanha kuninkaallinen pääkaupunki ja turismin näkökulmasta kuin ”jalokivi kruunussa”. Unescon maailmanperintökohteena kaupunki on historiaa ja arkkitehtuuria rakastaville ideaalinen matkakohde, jonka vanhakaupunki on täynnä palatseja, kirkkoja ja vanhoja kauppiastaloja. Krakovassa sijaitsee Puolan vanhin yliopisto, Jagellon yliopisto, sekä Euroopan todennäköisesti hienoin aukio, Rynek Glówny, joka on täydellinen paikka iltapäivän viettämiseen.

Jos etsit asuntoa tai lyhytaikaisempaa majoitusta Krakovasta, meillä on täydellinen majoitusratkaisu kaikille budjeteille, edullisista Krakovan keskustan asunnoista ylellisempään lomamajoitukseen kaupungin muurien ulkopuolella. Yleisellä tasolla puhuttaessa, mitä kauemmas vanhankaupungin ja juutalaiskaupungiosan turistirysistä menet, sitä suuremman asunnon löydät samalla rahalla. Euroopan mittapuun mukaan Krakova on kuitenkin edelleen halpa kaupunki, ja edullinen asunto Krakovan keskustassa mahtuukin useimpien budjettiin. Lyhyeksi ajaksi vuokrattavat asunnot ovat ihanteellisia niille, jotka haluavat tutustua kaupunkiin ja sitä ympäröiviin alueisiin pidemmän aikaa ja tarvitsevat tiettyjä mukavuuksia, kuten oman keittiön, parkkipaikan tai vain tilaa nauttia asuntotyylisestä asumisesta paikallisen tavoin.

Tervehdyksiä, linnoja & pierogeja – Mikä Krakovassa on coolia

Meillä on Krakovassa laaja valikoima asuntoja, ja ne sijaitsevat kaikkien mainittujen nähtävyyksien lähellä.

Asunto Krakova – Majoitus Krakovassa

Saavu ja tutustu – Miten liikkua Krakovassa

Johannes Paavali II:n kansainvälinen lentokenttä sijaitsee 11 km Krakovasta länteen, ja sieltä pääsee kaupunkiin vain taksilla tai bussilla. Säännöllisesti liikennöivät bussilinjat 208, 292 ja 902 kulkevat Krakovan lentokentältä keskustaan. Matka kestää noin 40 minuuttia.

Lentokentältä pääsee keskustaan myös sukkulaliikenteen bussilla, joka lähtee lentokentältä (terminaali 1 ja 2) keskustaan 15 minuutin välein.

Krakovassa liikkuminen on melko helppoa, sillä voit kulkea melkein koko kaupungin läpi jalkaisin. Jos kuitenkin haluat päästä helpommalla, voit hypätä kaupungissa liikennöivän bussin tai raitiovaunun kyytiin.

Palaa opiskelijaelämään – Vodkadrinkkejä

Krakova on eräs maailman suosituimmista opiskelijakaupungeista ja polttarimatkakohteista. Hurvittelijoiden suuri määrä yhdistettynä halpaan alkoholiin on synnyttänyt kaupunkiin monipuolisen yöelämän. Ei ole kuitenkaan kyse vain vodkapaukuista ja koko yön kestävästä biletyksestä, sillä Krakova on tunnettu myös eläväisistä jazzin ja klassisen musiikin porukoistaan, joilla on tapana viettää aikaa vanhankaupungin ja Kazimierzin sydämessä sijaitsevissa trendikkäissä cocktailbaareissa.

Majoitus Krakovassa

Tämä eloisa puolalainen kaupunki on kulttuurin ja perinteiden satama. Samaa linjaa noudattelee myös Krakovan majoitusvalikoima. Laitakaupungilla sijaitsee lukuisia suuria, laadukkailla mukavuuksilla varustettuja hotelleja, ja keskustan loma-asunnot tarjoavat mahtavan tavan tutustua kaupungin ilmapiiriin hieman syvällisemmin. Nuorekkaat hostellit tuovat esiin kaupungin lupaavaa persoonaa, joka pitää sisällään vilkasta yöelämää sekä designer-kahviloita, -ravintoloita ja -kauppoja. Krakovassa majoittuminen on erittäin edullista, joten voit valita majapaikkasi vapaasti.

Luonnollinen kaupunki – Krakovan kadehdittu asema

Luonnonystävien mielestä Krakovan sijainti Veiksel-joen rannalla ja suojelualue Park Krajobrazowy Dolinki Krakowskien läheisyydessä on kadehdittava. Kaupunki tarjoaakin erinomaisen tukikohdan Euroopan kauniin maaseudun tutkimiselle, ja se on patikoinnista, kiipeilystä ja melonnasta kiinnostuneiden turistien seikkailumatkakohde. Puistoalueelle, joelle ja Tatravuoristoon järjestetään lukuisia ohjattuja kierroksia Krakovan keskustasta.

Tilaa tarjouksemme
Tekemistä ja näkemistä