Asunto Istanbul

#OnlyBeFrom yli 20.000 kohdetta

216

Asunto Istanbul

järjestä:
Suosio
Hinta
Arviointi
Matkaa keskustaan
Koko
Huoneet

Tekemistä ja näkemistä

Kiinnostavia paikkoja  

Hagia Sophia 26 Huoneistot
Taksim Square 25 Huoneistot
Blue Mosque 23 Huoneistot
Galata Bridge 21 Huoneistot
The Galata Tower 18 Huoneistot
Süleymaniye Mosque 17 Huoneistot
Topkapi Palace 9 Huoneistot
Saygi Reklam 7 Huoneistot
Grand Bazaar 6 Huoneistot

Tuoreimmat kommentit

asunto Istanbul, Turkki arvostelu 3.9 5 perustuu 30 mielipiteeseen. Varaa huoneistosi alkaen 53US$/ yö.

Asunto Istanbulissa – Halvat vuokrattavat loma-asunnot

Istanbul muodostuu vanhoista kujista, jotka kiemurtelevat kaikenlaista pikkutavaraa ja kulttuurihenkisiä matkamuistoja pursuavien käsityöläisputiikkien ja herkullisia tuoksuja tulvivien katuruokaa myyvien kojujen lomitse, jatkavat sitten matkaansa värikkäitä tekstiilejä kaupittelevien myyntipaikkojen välissä pujotellen, ohittavat käärmeenlumoajan kutsuvan äänen ja päätyvät Suuren basaarin alueelle. Sen ränsistyneillä myyntipöydillä kohoavat maustevuoret vangitsevat vieraan huomion, koristeelliset lyhdyt roikkuvat katonrajasta toisiinsa kolahdellen ja turkkilaista teetä virtaa laseihin hienostuneista teekannuista. Tänään Istanbul tasapainottelee vanhan ja uuden rajalla. Kaupungista löytyy ikivanhoja moskeijoita, uskomattomia historiallisia arkkitehtuurihelmiä sekä kaduilla vallitsevia vuosisatoja vanhoja perinteitä. Toisaalta, kansainväliset ravintolat, design-henkiset baarit ja nuorekas yöelämä antavat kaupungille oman sykkeensä auringonlaskun jälkeen. Uppoudu sinäkin kaupungin historiaan, ja nauti sen modernista annista jostakin Istanbulin asunnostamme käsin. Selaa tarjoamaamme edullisten vuokrakohteiden valikoimaa, josta löytyy kaupungin saloihin tutustumiselle juuri se oikea tukikohta.

Kahden maanosan kaupunki – Tehtävää Istanbulissa

Istanbulin asuntovalikoimamme kattaa koko kaupungin, ja monet huoneistoistamme sijaitsevat yllä mainittujen nähtävyyksien läheisyydessä.

Asunto Istanbulissa – Majoitus Istanbulissa

Tutustu paikalliseen elämään Istanbulin markkinoilla

Istanbul tunnetaan eritoten Suuresta basaaristaan, joka pursuaa käsityöläisputiikkeja, tekstiilimyymälöitä, paikallisia taiteilijoita ja ruokakojuja. Se ei kuitenkaan ole ainoa paikka, jossa pääsee Istanbulin markkinoiden makuun. Itse asiassa eri puolilta kaupunkia löytyy lukemattomia muitakin markkinapaikkoja, jotka tarjoavat jopa Suuren basaarin melua ja vilskettä huomattavasti rauhallisemman miljöön ja kokemuksen.

Esimerkiksi Istanbulin historiallisessa keskustassa sijaitsevat Fatihin markkinat levittäytyvät 24 kadun varrelle, ja niillä kaupitellaan kaikkea mahdollista paikallisista vihanneksista ja hedelmistä aina taloustavaroihin ja vaatteisiin. Mainitkaamme myös Yesilkoyn keskiviikkoiset markkinat, jotka tunnetaan tyylikkäistä puitteistaan. Siellä voit käyskennellä houkuttelevasti esille pantujen laatutuotteiden valtaamiin kojuihin. Besiktassin markkinat ovat jokseenkin vaatimattomammat. Ne avaavat lauantaisin ovensa tekstiilejä, koruja, jalkineita ja laukkuja etsiville vierailleen. Istanbulista löytyy myös Kadikoy, joka sijaitsee Bosporin Aasian puoleisella rannalla. Sen 4 000 kojun muodostavilta markkinoilta voit ostaa lähes mitä tahansa sydämesi halajaa.

Istanbulin asuntomme sijaitsevat eri puolilla kaupunkia, ja monet niistä löytyvät läheltä yllä mainittuja perinteisiä markkinapaikkoja.

Majoitus Istanbulissa

Ottomaanien arkkitehtuurin ikoniset rakennukset lävistävät Istanbulin siluetin, ja basaarit kuhisevat perinteitä. Kaiken tämän keskellä majoitus Istanbulissa tarjoaa suuren valikoiman hotelleja ja muita majapaikkoja. Sultanahmet-kaupunginosan kiemuraisilla kaduilla elämää sykkivät hostellit avaavat ovensa kulttuuria etsiville vieraille vain muutaman askeleen päässä baareista, kaupoista ja markkinoista. Palatsimaiset hotellit siintävät kaupungin tunnettujen maamerkkien yllä ja tarjoavat näkymiä Istanbulin kuninkaalliseen menneisyyteen. Toisaalla kaupungin kaduilla asunnot tarjoavat piilopaikan historiaa ja syvällistä kokemusta etsiville itsenäisille matkailijoille.

Kahdessa maanosassa suunnistaminen – Näin pääset kaupungin keskustaan

Istanbulilla on kaksi lentokenttää, joista keskustaa lähempänä sijaitsee Istanbul-Atatürkin kansainvälinen lentoasema. Se löytyy kaupungin Euroopan puoleisesta osasta, ja hieman sitä etäämmältä puolestaan on Bosporinsalmen Aasian puoleisella rannalla sijaitseva Sabiha Gökçenin lentoasema. Molemmilta lentoasemilta on loistavat liikenneyhteydet keskikaupungille. Molemmat myös tarjoavat matkustajille terminaalien ulkopuolelta lähtevien lentokenttäbussien palvelut, ja luonnollisesti turistit voivat napata alleen myös taksin – matka Sabiha Gökçen lentoasemalta maksaa jonkin verran enemmän, riippuen majapaikkasi osoitteesta.

Istanbul-Atatürkin lentoasemalta pääsee kaupungin keskustaan myös julkisen liikenteen kyydillä. Vaikka tämä vaihtoehto on epäluotettavampi kuin lentokenttäbussin tai taksin käyttäminen, se on myös huomattavasti halvempi ja samalla sinulle avautuu mahdollisuus tutustua Istanbulin elämään paikallisen näkökulmasta.

Tilaa tarjouksemme
Tekemistä ja näkemistä