Asunto Ibiza

#OnlyBeFrom yli 20.000 kohdetta

1

Asunto Ibiza

järjestä:
Suosio
Hinta
Arviointi
Matkaa keskustaan
Koko
Huoneet

Asunnot Ibizalla – Edullisia majapaikkoja

Ibizalla on monet kasvot, joista tunnetuimmat liittyvät sen maineeseen hauskanpitopaikkana. Paikka houkuttelee puoleensa tuhansia juhlijoita vuosittain. Ibiza onkin täynnä boheemia meininkiä huokuvia kalliita klubeja ja baareja, ja se tunnetaan kesäkohteiden Graalin maljana. Ibizalla on kuitenkin myös toinenkin puoli, sillä sen auringonlaskut ovat uskomattoman kauniita ja rannat eräitä Euroopan parhaista. Kaukana ihmismassoista ja musiikin sykkeestä näyttäytyy Ibizan pehmeämpi puoli autenttisine kahviloineen, herkullisine ravintoloineen ja upeine luonnonmaisemineen. Ibizan kaupungissa voit vaeltaa vanhankaupungin (Dalt Vilan) kaduilla tai patikoida saaren vihreämattoisilla kukkuloilla. Asunnot Ibizalla tarjoavat sinulle mahdollisuuden tutustua saaren moniin puoliin omassa tahdissasi, oletpa sitten patikoija, bilettäjä tai auringonpalvoja.

Majoitus Ibizalla

Majoitus Ibizalla heijastelee saaren monimuotoista luonnetta, ja se sisältää kaikkea perhevetoisista majataloista ja kylien kotimajoituksesta ylellisiin hotelleihin ja tyylikkäisiin asuntoihin. Löydät varmasti itsellesi sopivan majoitusvaihtoehdon, missäpäin tahansa haluatkaan majoittua.

Ibizan parhaat perinteiset kylät

Tarjoamamme asunnot Ibizalla sijaitsevat ympäri saarta, ja niistä käsin voit tutustua paikalliseen elämään ja saaren eri puoliin helposti ja kätevästi.

Asunnot Ibizalla – Majoitus Ibizalla

Ibizan paikalliset maut

Ibiza tunnetaan ennen kaikkea bilekohteena mutta sillä on myös pitkä ja kiehtova historia, joka ulottuu tuhansien vuosien päähän. Ibizalta löydät myös ikivanhaa arkkitehtuuria sekä sukupolvelta toiselle kulkeneita värikkäitä ruoka- ja juomaperinteitä.

Paikallista erikoisuutta maistaaksesi hotkaise suuhusi guisat de peix, herkullinen ja tukeva annos kalapataa, joka tarjoillaan valkosipulimajoneesin kera. Tämä ruokalaji on ollut saaren ruoista suosituin jo vuosia, ja se on täydellinen tapa sukeltaa alueen merelliseen kulttuuriin. Saari on myös suuri hunajan, manteleiden ja viikunahillon tuottaja ja voitkin löytää saarelta lukuisia näitä tuotteita myyviä kauppoja. Huuhtele kaikki ne alas Hierbas Ibicencas -shotilla, joka sisältää paikallista timjamista, rosmariinista ja muista aromaattisista kasveista valmistettua likööriä. Hanki matkamuistoksi hieman merisuolaa, jota saarella on valmistettu vuosisatojen ajan – alueen suolapannut ovat peräisin ajalta noin 800 eKr.

Seikkaile Ibizalla

Koko Ibizan saari on täynnä upeita maisemia, kumpuilevia vuoristoja ja rannikkonäkymiä. Tutustu kauniisiin maisemiin hevosen selästä ja ratsasta saaren pohjoisosien metsien halki. Näin voit ihailla saaren kasveja ja eläimiä ja nauttia rauhallisemmasta elämänrytmistä. Saarella on myös monia vaellusreittejä, joita pitkin kulkemalla voit tutustua pieniin kyliin, historiallisiin maamerkkeihin ja kumpuileviin maastoihin.

Hieman erilaisia seikkailuja etsivät voivat suunnata kulkunsa johonkin saaren lukuisista sukelluspaikoista, esimerkiksi Las Salinas -rannalle. Täällä pääset tutustumaan Ibizan vedenalaiseen maailmaan kirkkaansinisen veden syvyyksissä.

Saapuminen Ibizalle ja siellä liikkuminen

Ibizan asunnoillemme pääsy on helppoa, missä tahansa saarella majoitutkin. Lentoasemalta voit matkustaa suurimpiin kaupunkeihin, kyliin ja kohteisiin busseilla, jotka kuljettavat sinut kauniiden maisemien halki. Matka on edullinen, ja bussit liikennöivät säännöllisesti. Vaihtoehtoisesti voit myös hypätä taksiin tai yksityiseen sukkulabussiin, jotka kuljettavat sinut suoraan majapaikkasi ovelle. Muista sopia hinnasta ennen matkan alkua.

Monet ihmiset vuokraavat Ibizaan saapuessaan auton, sillä siten he voivat tutustua saareen omassa tahdissaan. Saarella on paljon nähtävää, joten oman kulkuneuvon hankkiminen onkin hyvä idea erityisesti silloin, jos aiot tutustua saaren syrjäisempiin ja etäisempiin kolkkiin.

Lähes kaikissa suurimmissa kaupungeissa paikallisbussit liikennöivät merkittävimpien nähtävyyksien välillä. Busseilla voit myös matkustaa helposti saaren muihin kohteisiin ja kyliin. Monissa saaren kaupungeissa et tarvitse julkisen liikenteen palveluja lainkaan, sillä kaupungit ovat melko pieniä ja niissä on helppo kävellä paikasta toiseen. Monet vuokraavat myös polkupyörän ja kiitävät sillä nopeasti paikasta toiseen ihaillen samalla maisemia hieman erilaisesta perspektiivistä käsin.

Tilaa tarjouksemme
Tekemistä ja näkemistä