Asunto Ibiza island

#OnlyBeFrom yli 20.000 kohdetta

188

Asunto Ibiza island

järjestä:
Suosio
Hinta
Arviointi
Koko
Huoneet

Tekemistä ja näkemistä

Kaupungit

Ibiza 27 Huoneistot
Sant Joan de Labritja 12 Huoneistot
S'Argamassa 6 Huoneistot
Cap Martinet 2 Huoneistot

Kiinnostavia paikkoja  

Figueretas 10 Huoneistot
Playa de Es Canar 7 Huoneistot
Cala Portinatx 4 Huoneistot
Cala Nova 3 Huoneistot
Playa d'en Bossa 1 Huoneiston
Cala Vadella 1 Huoneiston
Cala Llonga 1 Huoneiston
Cala Molí 1 Huoneiston

Asunnot Ibizalla – Aurinkoista majoitusta

Asunnot Ibizalla – Majoitus Ibizalla

Ibiza on Välimeressä sijaitseva saari. Yhdessä Mallorcan, Menorcan, Formenteran ja muiden pienten saarten kanssa se muodostaa Baleaarisaaret. Ryhmän saarilla on monia vuoria, joista San Josén kunnassa sijaitseva, 475-metrinen Sa Talaia on korkein. Monipuoliset maisemat vetävät puoleensa erityisesti patikoinnista ja kiipeilystä pitäviä vierailijoita. Alueen ilmasto kuumine kesineen ja lauhkeine talvineen on miellyttävä, ja alueen maisemia on ylistetty ympäri maailmaa. Poukamien ja rantojen lämpimistä, kirkkaista vesistä on tullut turistimagneetteja.

Ibizan suosituimpia yökerhoja ovat Pachá, Space, Amnesia, Es Paradís, Privilege Ibiza, Café del Mar ja Ushuaïa Ibiza. Las Daliasin ja Es Canán kaltaiset katumarkkinat ovat suosittuja tapahtumia, jotka houkuttelevat puoleensa paljon ihmisiä. Paikallinen keittiö lampaasta, porsaasta ja kalasta valmistettuine aterioineen kuuluu myös saaren vahvuuksiin. Alueella on myös upeita paikallisviinejä nautittavaksi. Jos etsit upeaa lomapaikkaa, valitse majapaikaksesi jokin viehättävistä asunnoistamme Ibizalla.

Majoitus Ibizalla

Majoitus Ibizalla on monipuolinen, ja Only-apartmentsin majoitusvalikoima on paras mahdollinen. Valikoimastamme löydät sekä ylellisiä että vaatimattomampia asuntoja, jotka ovat kalustettuja. Asunnot sopivat sekä perheille, ystäväporukoille että pariskunnille. Tarjoamamme asunnot Ibizalla sijaitsevat kaupungin parhailla alueilla, joten muista varata majoituksesi ajoissa.

Nähtävää Ibizalla

 • Santa Eulalia del Río sijaitsee saaren itäosassa, ja siellä on Baleaarisaarten ainoa joki. Kohteen 17 rantaa ilahduttavat turisteja, ja niiden joukosta löydät esimerkiksi Santa Eulalian, Cala Novan ja Río de Santa Eulalian rannat. Kaikki kohteen rannat sopivat hyvin vesiurheilulajien harrastamiseen ja rentoutumiseen. Täällä voit myös patikoida, pyöräillä tai käydä käsityöläismarkkinoilla. Jos haluat oppia lisää historiasta, piipahda Puig de Missan laella sijaitsevassa kirkossa, joka läheisen tornin tavoin on rakennettu 1500-luvulla. Löydät kohteesta myös paljon baareja, yökerhoja ja hyviä ravintoloita.
 • Sant Antoni de Portmany on eräs tunnetuimmista paikoista eurooppalaisten keskuudessa. Upean lahden rannalla sijaitseva kaupunki oli 1960-luvun alkuun saakka kalastajakylä. Nykyään se tarjoaa vierailleen monipuolisen valikoiman erilaisia palveluita. Kaupungin sydämessä sijaitsee upea Passeig de ses Fonts -katu. Sa Foradan ja Cap Nonon välissä sijaitseva Ses Fontanellesista löydät paljon luolamaalauksia. Jos haluat viettää mukavia hetkiä, piipahda jossakin baarissa, ravintolassa tai putiikissa, josta voit löytää ibizalaista muotia ja käsin valmistettuja kankaita, nahkaa ja keramiikkaa sekä erilaisia juustoja, paikallisia viinejä ja muita alkoholituotteita.
 • Bahía de San Antoniossa et ole koskaan kaukana rannasta, sillä kohteessa on kävelyetäisyydellä yhteensä viisi rantaa, joiden baarit ovat auki myöhään. Voit kulkea rantojen, kuten Cala Contan ja Cala Bassan, välillä lautoilla, jotka liikennöivät laitureilta tunnin välein. Es Puetin rannalla on kävelytie, aurinkotuoleja ja -varjoja, suihkuja, hengenpelastajia, mahdollisuus esteettömään liikkumiseen sekä baareja ja kauppoja. Voit harrastaa rannalla myös melontaa, vesihiihtää, kalastusta tai keskittyä kalojen ruokkimiseen.
 • Sas Figueretasin rannat sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä Ibizasta etelään, Figueretasin turistikohteessa. Löydät rannalta kävelyreittejä, aurinkotuoleja ja -varjoja, suihkuja, ravintoloita, baareja, putiikkeja ja kajakkeja. Rannan kävelytie ravintoloineen ja käsityöläiskojuineen herää eloon iltaisin.
 • Sant Josep de sa Talaian kaupunki sijaitsee saaren lounaisosassa. Pitkän rantaviivan omaavan kaupungin turistipalvelut ovat erinomaiset. Löydät alueelta myös vaikuttavia arkeologisia jäänteitä, kuten Sa Caletan foinikialaiset rauniot 600-luvulta eaa. Voit myös suuntautua lomallasi ekoturismiin ja harrastaa surffausta, sukellusta, maastopyöräilyä tai patikointia.
 • Portinatx on luonnon näkökulmasta eräs Ibizan charmikkaimmista paikoista. Löydät sieltä jylhien kivien täyttämiä upeita maisemia sekä hiekkarantoja sukellukseen sopivien kristallinkirkkaiden vesin ääreltä. Rannoilla on aurinkotuoleja ja -varjoja, suihkuja, ravintoloita, baareja, putiikkeja ja mahdollisuus esteettömään liikkumiseen. Yöelämästä kiinnostuneet voivat nauttia alueen pubeista, baareista ja yökerhoista auringonnousuun saakka.
 • Playa d’en Bossa sijaitsee 7 minuutin matkan päässä lentoasemalta. Kohde tunnetaan erityisesti kuuluisista yökerhoistaan Space ja Ushuaïa, mutta siellä on myös saaren suurin ranta, jossa on aurinkotuoleja, hyviä palveluita ja DJ:t vastaamassa musiikkinautinnoista. Jos pidät tanssimisesta, trendikäs Bora Bora sopii sinulle. Siellä voit tanssahdella hiekkarannalla. Jos haluat kokea jotain uutta, voit vuokrata vesisukset, SUP-laudan tai katamaraanin.
 • San Miguel de Balansat on pieni maaseutukaupunki, jonka ikoni on Puig de Missa -kukkulan päälle rakennettu San Miguelin kirkko. 1300-luvulla rakennettu kirkko tunnetaan uskonnollisista freskoistaan. San Miguelin satama sijaitsee kaupungin pohjoispuolella ja siellä voi tutustua entiseen salakuljettajien tyyssijaan, Marçán luolan.
 • San Rafael on rauhallinen kaupunki, joka tunnetaan kahdesta suositusta yökerhostaan: Amnesiasta ja Privilegestä. Huippuravintoloiden ystävät voivat nauttia kaupungissa sekä paikallisista että kansainvälisistä herkuista.
 • Es Caná sijaitsee saaren itärannikolla. Ranta koostuu puolikuun muotoisesta hiekkakaistaleesta, jota ympäröivät männyt. Paikka sopii hyvin rentoutumiseen cocktailin äärellä. Seikkailunhaluisemmat voivat harrastaa rannalla vesihiihtoa, varjoliitoa tai surffausta. Pääset rannalta kävellen myös muille pienemmille rannoille.
 • Roca Llisa on Santa Eulalian kuntaan kuuluva asuinalue, joka sijaitsee 16 kilometrin päässä lentoasemalta. Löydät kohteesta 18-reikäisen golfkentän ja -klubin ravintoloineen ja baareineen, kauppoineen ja pukuhuoneineen.
 • Only-apartmentsin asunnot Ibizalla sijaitsevat lähellä kaikkia mainittuja paikkoja. Asuntomme ovat markkinoiden edullisimpia, ne sijaitsevat keskeisillä paikoilla, ja niiden avulla teet lomastasi juuri sellaisen kuin haluat.

  Miten Ibizalle pääsee

  Ibizan lentoasema sijaitsee 7,5 kilometrin päässä Ibizan kaupungista. Pääset lentoasemalta kaupungin keskustaan bussilinjalla 10. Matka maksaa 3,5 euroa, ja busseja lähtee 20–30 minuutin välein.

  Voit matkustaa Ibizalle myös lautalla Barcelonasta, Mallorcalta, Menorcalta, Formenterasta tai Valenciasta. Barcelonasta matka kestää lähes 8 tuntia, mutta hyttien ja lepotuolien ansiosta matkustaminen on mukavaa.

  Tilaa tarjouksemme