Asunto Helsinki

#OnlyBeFrom yli 20.000 kohdetta

2

Asunto Helsinki

järjestä:
Suosio
Hinta
Arviointi
Matkaa keskustaan
Koko
Huoneet

Asunto Helsingissä – Edulliset vuokrattavat loma-asunnot

Helsinki on jäätävien talvien ja nykyaikaisen arkkitehtuurin kanvaasille maalattu modernin suunnittelun ja rennon elämäntavan tyyssija. Helsinki on dynaaminen, värikäs ja äärettömän lämminhenkinen, kuten suurin osa muutakin Skandinaviaa, ja huokuu sulavaa tyylikkyyttä, joka vaikuttaa olevan ominaista vain tälle maailmankolkalle. Lisäksi Helsinki omaa viehättävän ilmeen, sillä jugendtyyliset talorivistöt seisovat rinta rinnan futurististen luomusten kanssa, ja kaupungista löytyy monia tutkimusretkiä odottavia museoita, rentoutumiseen sopivia puistoja ja lämmittelyyn ihanteellisia elegantteja kahviloita. Asu sinäkin viihtyisän kodikkaasti jossakin monista Helsingin asunnoistamme – tarjoamme tässä trendikkäässä kaupungissa juuri sen sopivan majoituksen, etsitpä sitten kohtuuhintaista huoneistoa tai boutique-tyylistä studiota.

Tyylikäs muotoilu kohtaa perinteisenä jugendin – Tehtävää Helsingissä

Tutustu Helsingin asuntojemme valikoimaan, josta löytyvät erilaiset majoitusvaihtoehdot niin yllä mainituilta alueilta kuin niiden ulkopuoleltakin.

Rentoja maisemia ja villiä karaokea – Paikallista elämää

Muodikkaan ja trendikkään tunnelmansa lisäksi Helsingillä on myös äärettömän rento puolensa, ja lisäksi kaupunki rakastaa hauskanpitoa. Jos haluat paeta suosittujen museoiden väenpaljoutta, kannattaa ottaa suunnaksi Kaivopuisto, joka on yksi kaupungin vanhimmista puistoista. Siellä voit levätä ja rentoutua rauhaisan vehreyden keskellä tai kävellä värikkäässä miljöössä. Suurelta ja avaralta puistoalueelta löytyy myös monia ravintoloita, ja jopa paikallisten keskuudessa suursuosiosta nauttiva yökerho.

Helsingillä on myös oma hiekkaranta. Vaikkei Hietaniemi olekaan niitä maailman kauneimpia rantoja, tarjoaa se silti loistavan paikan ydinkaupungin hälinältä pakenemiseen. Kesällä rannalla saattaa olla aikamoista tungosta, mutta merivesi on suhteellisen lämmintä ja tarjoaa virkistävän uintikokemuksen. Talvella ranta taas tarjoaa ihastuttavat puitteet reippaalle kävelyretkelle.

Kun yö lankeaa, Helsinki herää eloon – tämä mainio skandinaavinen kaupunki todellakin osaa pitää hauskaa. Karaokesta on viime vuosina tullut varsinainen hitti, ja karaokebaareja löytyykin eri puolilta kaupunkia. Ja jos haluat kokea jotain todella ainutlaatuista, voit tilata karaoketaksin, josta löytyy kaikki karaokessa tarpeellinen rekvisiitta, ja ajella ympäri kaupunkia lempisäveliesi tahtiin lauleskellen.

Haluatpa sitten tutustua kaupunkiin paikallisen tavoin tai suunnata sen suosituimmille nähtävyyksille, tarjoamme Helsingissä juuri sinua varten kootun suuren asuntovalikoiman.

Asunto Helsingissä – Majoitus Helsingissä

Majoitus Helsingissä

Helsingin design-vetoisuus näkyy myös sen majoitustarjonnassa. Hienostunut design, futuristinen arkkitehtuuri ja korkealuokkaiset palvelut kuuluvat kaupungin henkeen tarjoten vieraille samalla sekä maistiaisia ylellisestä elämästä että mahdollisuuden tehdä syvempää tuttavuutta Helsingin elävän persoonallisuuden kanssa. Majoitus Helsingissä tarjoaa täydellisen tukikohdan jokaiselle matkailijalle, sillä se sisältää paljon vaihtoehtoja aina nykyaikaisia vivahteita henkivistä huippuluokan boutique-hotelleista ja pohjoista charmia huokuvista hostelleista omalaatuisiin asuntoihin ja perhevetoisiin majoitusvaihtoehtoihin.

Näin pääset Helsinkiin (ja liikut kaupungilla)

Helsingin lentoasemalta pääsee kaupungin keskustaan monella tapaa, mukaan lukien Finnair City Bus -vuorot, jotka lähtevät terminaalien ulkopuolelta 20 minuutin välein ja vievät suoraan keskustaan. Voit myös hypähtää johonkin lentoaseman ulkopuolella olevan taksipysäkin monista ajokeista – matka taittuu nopeasti ja suhteellisen edullisesti.

Helsingissä on helppo liikkua sen hyvän joukkoliikenteen tarjoamien vaihtoehtojen ansiosta. Tarjolla on tehokkaat ja laajat bussi- ja raitiovaunupalvelut, jotka yhdistävät kaikki päänähtävyydet toisiinsa, sekä edullinen ja nopea metro, joka kulkee kaupungin laidalta toiselle. Lisäksi Helsinkiin on helppo tutustua jalkaisin, koska useimmat merkittävimmistä nähtävyyksistä sijaitsevat kävelymatkan päässä toisistaan.

Tilaa tarjouksemme
Tekemistä ja näkemistä