Asunto Granada

#OnlyBeFrom yli 20.000 kohdetta

112

Asunto Granada

järjestä:
Suosio
Hinta
Arviointi
Matkaa keskustaan
Koko
Huoneet

Tuoreimmat kommentit

asunto Granada, Espanja arvostelu 4 5 perustuu 90 mielipiteeseen. Varaa huoneistosi alkaen 78US$/ yö.

Asunto Granada – Budjettimajoitusta

Granada tunnetaan ennen kaikkea majesteettisesta Alhambran palatsistaan, mutta sivistyksellisessä espanjalaiskaupungissa on paljon muutakin. Tällä Andalusian palapelimaisen täydellisessä maisemassa sijaitsevalla maaseutukaupungilla on rikas historia ja eloisa nykyelämä jaettavanaan vierailijoidensa kanssa. Tänä päivänä sillä on kiihkeä ja nuori persoonallisuus, joka näkyy trendikkäiden baarien ja flamencopaikkojen määrässä. Se on kuitenkin myös täynnä syvään juurtunutta historiaa, joka tihkuu sitä 2000-luvulle seuranneita islamilaisia värejä ja perinteitä. Myös ympäröivät maisemat ovat vaikuttavia, ja horisonttia pyyhkivät Sierra Nevada –vuoriston huiput, jotka tarjoavat kauniin luonnon taustamaiseman arkkitehtuurin luomuksille. Pimeän saavuttua Granada herää sykkivänä ja energisenä henkiin. Flamencobaarit ovat pullollaan innokkaita kulttuurin ystäviä, ja korkealuokkaiset baarit ja klubit ovat tupaten täynnä aamutunteihin saakka. Pääse kaupungin tunnelmaan jostakin Granadan asunnostamme käsin. Meillä on sinulle täydellinen majapaikka tyylistäsi riippumatta.

Asunto Granada – Majoitus Granadassa

Majoitus Granadassa

Kauniin majapaikan löytäminen Granadassa on helppoa, sillä kaupunkia ympäröivät kuvankauniit, perinteiset espanjalaismaisemat ja loputtoman sininen taivas. Kaupungin mukulakivikaduilta löytyy paljon pieniä käsityöläiskauppoja, matkamuistoja myyviä liikkeitä sekä luksushotelleja, jotka tarjoavat ylellisen tavan katsella kaupunkia. Itsenäisemmän matkailijan tarpeisiin Granadasta löytyy myös lukuisia edullisia asuntoja ympäri kaupunkia sekä pieniä, kodikkaita hotelleja ja eloisia hostelleja. Majoitus Granadassa on jatkoa kaupungin kulttuuri-ilmapiirille, ja majapaikoista on näköala kaupungin pienille kaduille, korkeisiin torneihin ja kukkaloistoon.

Granadan teekulttuuri

Ei ole ihme, että maurien vaikutuksen seurauksena osa heidän perinteistään on sulautunut osaksi nykypäivän Granadaa. Kaupunkia hallitsevan omaleimaisen arkkitehtuurin lisäksi arabialaisista perinteistä juontaa juurensa myös voimakas teekulttuuri.

Eri puolilta Granadaa löydät lukuisia teehuoneita (teterias), joista jokaisessa on paljon tekstiilejä ja rustiikkisia ornamentteja. Ne ovat täydellisiä paikkoja plyysityynyille istahtamiseen ja rauhallisesta ilmapiiristä nauttimiseen hämärien lyhtyjen ja ylellisten verhojen keskellä. Unohdat ehkä hetkeksi olevasi Espanjassa, sillä värien ja tuoksujen hyörinä kuljettaa sinut mukanaan Marokkoon.

Paras paikka tutustua alkuperäisiin teehuoneisiin on Albayzín-kortteli. Suuntaa kulkusi suositulle Calle Calderería Nueva –kadulle, jonka kotoisat teehuoneet suorastaan odottavat saadakseen pyyhkäistä sinut pois todellisesta maailmasta. Päästyäsi sisään sinulla on vaikeuksia valita laajasta eksoottisten teelajien valikoimasta, josta löytyy tyydytys jokaiseen vaivaan ja makuun.

Ihastuttavaa arkkitehtuuria ja designia – Mitä tehdä Granadassa

Yllä mainituilta alueilta löydät valikoiman Granadan asuntojamme, joista sinun on helppo päästä kaupungin suosituimmille nähtävyyksille.

Syö tapaksia perinteisellä tavalla

Suurimmassa osassa Espanjaa perinne drinkkien kylkiäisinä saatavista ilmaisista tapaksista on kuollut. Todennäköisesti kuitenkin törmäät tähän tapaan Granadassa, sillä perinne on voimissaan osittain alueen pienibudjettisen opiskelijayhteisön ansiosta.

Jos haluat nauttia tapaksista perinteisellä tavalla eli vastaanottamalla ilmaisen tapaslautasen jokaisen tilaamasi drinkin mukana, suuntaa alkajaisiksi Calle de Elvira - tai Calle Navas -kadulle. Näiden katujen varrella sijaitsee runsaasti autenttisia tapasbaareja, joissa pääset elämään kiinni paikallisen tavoin. Päästääksesi seuraavalle tasolle nappaa pöytä suositusta Bodegas Castaneda -baarista, joka on ollut alueella hyvin monta vuotta. Perinteen mukaisesti sinulle tarjoillaan lautasellinen herkullisia tapaksia jokaisella juomakierroksella.

Granadan asuntomme sijaitsevat eri puolilla kaupunkia. Monet asunnoista sijaitsevat näiden suosittujen tapaspaikkojen lähellä pitäen sinut mukana herkuttelussa.

Liikkuminen Granadassa – Kaupungin julkinen liikenne

Paras tapa liikkua Granadassa on kävellä – kaikki merkittävimmät nähtävyydet ovat kävelyetäisyyden päässä toisistaan, ja tunnet olevasi osa kaupunkia parhaiten juuri tällä tavalla. Melkein koko kaupunki on tasainen, joten pääset rasittamaan itseäsi vasta kiivetessäsi Alhambra- tai Albaycin-kukkuloille. Tätä varten haluat ehkä hypätä paikallisbussiin, joka liikennöi päivittäin säännöllisesti keskustasta näiden nähtävyyksien luo. Kukkuloiden juurelta pääsee huipulle myös minibussilla, jolloin säästyt matkan uuvuttavimmalta osuudelta.

Granadan bussipalvelut ovat edullisia ja helppokäyttöisiä. Bussit yhdistävät tärkeät maamerkit ja tarjoavat samalla mahtavia näkymiä ikkunoistaan. Kaupungin ulkopuolelle ja läheisiin kaupunkeihin pääset myös kätevästi junalla. Jos tunnet itsesi aktiiviseksi, voit myös vuokrata pyörän ja pyöräillä ympäri kaupunkia. Kiidä paikasta toiseen omien aikataulujesi mukaan.

Tilaa tarjouksemme
Tekemistä ja näkemistä