Asunto Girona

#OnlyBeFrom yli 20.000 kohdetta

9

Asunto Girona

järjestä:
Suosio
Hinta
Arviointi
Matkaa keskustaan
Koko
Huoneet

Asuntoja Gironassa – Edullisia boutique-huoneistoja

Katalonian sydämessä sijaitseva Girona on historiallinen kaupunki. Sen ikivanhat talot, kirkkojen tornit ja huonokuntoiset tiet tarjoavat matkan ajassa taaksepäin. Muurien ympäröimässä kaupungissa sijaitsee Katalonian parhaiten säilynyt juutalaiskortteli, ja kaupungin laidalla virtaavaa Onyar-jokea reunustavat värikkäät asuintalot. Gironassa on lukuisia museoita ja erikoisia käsityöläisliikkeitä, mutta kaupunki on tunnettu ennen kaikkea kehittyvän ruokakulttuurinsa ansiosta. Kaupungista löydät paljon paikallisia, autenttisia ravintoloita, jotka tarjoilevat Espanjan parhaita annoksia. Kaupungin mukulakivikujien ravintolat ovat täydellinen paikka rentoutumiseen tapaksien ja viinilasillisen äärellä. Sukella historialliseen maisemaan ja herkulliseen ruokakulttuuriin jostakin Gironan asunnostamme käsin. Asunnot sijaitsevat kävelymatkan päässä tärkeimmistä nähtävyyksistä.

Museoita ja keskiaikaisia luostareita – Mitä tehdä Gironassa

Tutustu tarkemmin Gironaan ja sen kiehtovaan menneisyyteen yllä mainittujen nähtävyyksien avulla. Gironan asuntojemme keskeisen sijainnin ansiosta sinulla ei ole ongelmia näiden upeiden nähtävyyksien löytämisessä ja kiehtovaan kaupunkiin tutustumisessa.

Vaihtoehtoisia tapoja tutustua Gironan kulttuurielämään

Girona on kulttuuritapahtumien tyyssija, mutta siellä on myös paljon epätavallisia, tutustumisen arvoisia paikkoja.

Ihmistorneilla on tärkeä rooli katalonialaisessa kulttuurissa, ja perinnettä on noudatettu jo monien sukupolvien ajan. Ihmistornit ovat muodostelmia, joissa lajia harjoitelleet aikuiset ja lapset (castellers) pyrkivät kiipeämään yhä korkeammalle ja korkeammalle. Jos haluat

tutustua perinteeseen tarkemmin, voit olla casteller yhden päivän ajan. Tämän taidemuodon harrastamiseen löytyy useita paikkoja ympäri Gironaa.

Jos etsit jotain historiallisempaa ja vähemmän aktiivista toimintaa, tutustu maanalaiseen pommisuojaan. Se ei ole perinteisin tapa tutustua Gironaan, mutta siten voit kurkistaa Espanjan sisällissodan aikaan, jolloin pommisuoja rakennettiin.

Gaudí on Katalonian tunnetuin arkkitehti, mutta alueella on ollut myös muita mainitsemisen arvoisia lahjakkuuksia. Rafael Masó on eräs heistä, ja hän loi katalonialaisia mestariteoksia 1900-luvulla. Gironassa pääset vierailemaan Masón kodissa, jossa voit vaellella arkkitehdin suunnittelemien huonekalujen lomassa ja katsella Onyar-joelle hieman erilaisesta perspektiivistä käsin.

Ruoan ystäville Girona on upea elämys. Jäätelö on kaupungin suosittu trendi, ja Gironassa onkin lukuisia korkealuokkaisia jäätelöbaareja, joista parhaana pidetään Rocambolescia. Jordi Rocan omistamassa paikassa on suuri valikoima fantastisia jäätelömakuja, jotka tarjoillaan näyttävinä annoksina.

Jos pidät enemmän oluesta kuin jäätelöstä, älä ole huolissasi! Girona on täynnä paikallisia olutpanimoja. Tutustu erääseen kuuluisimmista panimoista, Moskaan, jossa voit perehtyä oluen valmistusprosessiin ja maistella paikallisia makuja.

Asuntoja Gironassa – Majoitus Gironassa

Majoitus Gironassa

Majoitus Gironassa heijastelee kaupungin keskiaikaista historiallista tunnelmaa, ja se sisältää paljon rustiikkisia, perinteisiä majoitusvaihtoehtoja ympäri juutalaisten korttelien kiemuraisia katuja sekä kaupungin modernimpia osia. Valikoima sisältää kaikkea ylellisistä, nykyaikaisista hotelleista ja eloisista, elämänmakuisemmista hostelleista matkamuistomyymälöiden ja kauniin joen lähellä sijaitseviin loma-asuntoihin. Gironan majoitusvaihtoehdot ovat edullisia, joten voit nauttia lomastasi tyylikkäästi.

Miten Gironaan pääsee – Julkinen liikenne kaupunkiin ja kaupungin sisällä

Gironaan pääseminen on helppoa, sillä sieltä on hyvät yhteydet Katalonian muihin suosikkikohteisiin. Jos saavut lentokoneella, valittavanasi on kaksi lentoasemaa. Gironan oma lentokenttä sijaitsee lähellä kaupungin keskustaa. Keskustaan päästäksesi sinun tarvitsee vain hypätä bussiin tai junaan terminaalien ulkopuolella. Vaihtoehtoisesti voit myös ottaa jonkun lentoasemalla odottavista takseista ja päästä suoraan majoituspaikkasi oven eteen.

Toinen, suositumpi vaihtoehto on Barcelonan lentoasema. Barcelona sijaitsee noin tunnin matkan päässä Gironasta. Lentoasemalta voit ottaa junan Barcelonan keskustaan, josta voit edelleen matkustaa suoralla junayhteydellä Gironan Sants-asemalle.

Gironaan päästyäsi et todennäköisesti tarvitse julkisen liikenteen palveluja. Gironan asuntomme sijaitsevat keskeisillä paikoilla, joten olet aivan toiminnan ytimessä. Kävely on paras tapa tutustua kaupunkiin. Kaikki nähtävyydet ovat lähellä toisiaan, ja voit vaellella keskiaikaisten kujien sokkeloissa jäätelöbaareissa, kahviloissa ja käsityöputiikeissa välillä pysähdellen.

Jos haluat tutustua kauniiseen Gironaa ympäröivään maaseutuun, valitse joku suoraan nähtävyyksille matkaavista bussiyhteyksistä. Bussista voit ihailla upeita maisemia, ja matkustat ympäri Kataloniaa helposti ja edullisesti. Gironaa ja Katalonian muita kaupunkeja sekä Costa Bravan rantakohteita yhdistää myös rautatie, joten alueella liikkuminen on mahdollista myös junalla.

Tilaa tarjouksemme
Tekemistä ja näkemistä