Asunto Firenze

#OnlyBeFrom yli 20.000 kohdetta

158

Asunto Firenze

järjestä:
Suosio
Hinta
Arviointi
Matkaa keskustaan
Koko
Huoneet

Tekemistä ja näkemistä

Kiinnostavia paikkoja  

Tuoreimmat kommentit

asunto Firenze, Italia arvostelu 4.4 5 perustuu 1680 mielipiteeseen. Varaa huoneistosi alkaen 66US$/ yö.

Asunto Firenzessä – Kohtuuhintaiset vuokrattavat loma-asunnot

Firenzen ainutlaatuinen viehätysvoima onnistuu vuosittain houkuttelemaan kaupunkiin miljoonia vierailijoita. Renessanssia huokuvat näkymät ja arkkitehtuuri luovat kulttuurintäyteiselle kaupunkilomalle täydelliset puitteet. Firenze on myös taiteen ystävien paratiisi, koristavathan sen lukemattomia ensiluokkaisia museoita eräät maailman tunnetuimmista luomuksista. Firenzeä kuitenkin luonnehtii muukin kuin taide, sillä kaupunki on omistautunut tuoreiden viinien kera tarjoiltavien herkullisten italialaisruokien luomiseen, ja sen kapeat ja rönsyilevät kadut tarjoavat suurkaupungin syleilyssä lähes intiimin kokemuksen. Varmistat itsellesi täydellisen majoituspaikan varaamalla jonkin tarjoamistamme Firenzen asunnoista, joiden valikoima kattaa koko kaupungin – syrjäisistä mukulakivikujista kaupungin merkittävimpien nähtävyyksien läheisyydessä sijaitseville avarille bulevardeille. Voimme tarjota sinulle niin vuokrattavan lyhytaikaisen boutique-asunnon kuin kotoisan studion.

Firenzen tuntemattomampia museoita

Firenze on epäilemättä yksi Euroopan, ja kenties koko maailman, tärkeimmistä ja suurimmista taiteen linnakkeista. Kaupunki on täynnä maineikkaita museoita, jotka ylpeilevät eräiden maailman kuuluisimpien nimien luomilla uskomattomilla maalauksilla ja veistoksilla. Kaupungista löytyy niiden lisäksi tuntemattomampia museoita, jotka ovat nekin vierailun arvoisia. Esimerkiksi entisen vankilan tiloissa toimiva Bargellon kansallinen museo suojelee merkittävien renessanssiveistosten kokoelmaa, kun taas Gucci-museo ja Salvatore Ferragamon museo kuuluvat muotia palvovan vierailukohteiden listalle.

Tahdotko tutustua turistipolkujen ulkopuoliseen Firenzeen? Tarjoamamme edulliset Firenzen asunnot takaavat sinulle kohtuuhintaisen ja intiimin tavan tutustua kaupunkiin, joten muistathan tehdä varauksesi.

Klassisia katedraaleja ja veistoksia – Tehtävää ja nähtävää Firenzessä

Jos haluat majoittua kaiken kiehtovan keskipisteessä, tarjoamme Firenzessä valittavaksesi laajan valikoiman asuntoja.

Asunto Firenzessä - Majoitus Firenzessä

Löydä se aito Firenze – Näin pääset kaupungin keskustaan

Firenzen päälentoasema on Vespuccin lentoasema, joka tosin on suhteellisen pieni ja palvelee lähinnä paikallisia lentoja. Useimmat vierailijat saapuvatkin Pisan Galileo Galilein lentoasemalle, jolta on helppo päästä 80 minuuttia kestävällä, suoralla junayhteydellä Firenzeen. Voit myös ottaa lennon etenkin halpalentoyhtiöitä palvelevaan Bolognaan, josta on junayhteys etelämmässä sijaitsevaan Firenzeen. Italian junaverkoston ansiosta Firenzeen voi saapua myös vain puolentoista tunnin päässä sijaitsevasta Roomasta tai muista suosituista italialaiskohteista. Italian naapurimaistakin voi saapua junalla maan rajojen ylitse kulkevilla vuoroilla.

Firenzessä on helppoa liikkua, kiitos turistiystävällisen joukkoliikenteen, johon kuuluvat kaikille päänähtävyyksille kuljettavat lukuisat bussi- ja raitiovaunulinjat sekä Firenzen lähikaupunkeihin ja -kohteisiin yhdistävä luotettava ja tehokas junaverkosto. Kävely on kuitenkin paras tapa liikkua paikasta toiseen, sillä kaikki merkittävimmät nähtävyydet sijaitsevat lähellä toisiaan.

Majoitus Firenzessä

Firenzen kulttuuritunnelma yltää myös sen majoitusvaihtoehtoihin. Majoitus Firenzessä on täynnä historiaa, perinteitä ja italialaista tyyliä. Kaupungin kaduille ripotellut luksushotellit tarjoavat pilkahduksen ylellisestä italialaisesta elämästä, kun taas hinnakkaat hostellit ja edulliset B&B-paikat tarjoavat vieraille mahdollisuuden tutustua Firenzeen pikemminkin paikallisen tavoin. Kaupungista löytyy myös lukuisia edullisia vuokra-asuntoja, joista pääsee helposti autenttisiin ravintoloihin, maailmankuuluihin museoihin ja suurille aukioille.

Markkinoita ja käsityöläiskauppoja – Se aito tapa tutustua Firenzeen

Vaikka Firenze onkin turistien kansoittama, voit silti löytää tapoja, joilla ammennat matkallesi paikallisten kokemusten antia. Vaella vaikka tuoreita eineksiä ja tuotteita myyvillä lukemattomilla katetuilla tai ulkoilmamarkkinoilla – nappaa itsellesi juustonpalanen, italialaisia lihalaatuja ja pullo viiniä, ja suuntaa sitten lähimpään puistoon. Kävele sen jälkeen Palazzo Pittiltä Santo Spiritoon saakka ja pistäydy matkan varrella tapaamiisi omalaatuisiin käsityöläiskauppoihin, joihin lukeutuvat niin tekstiilimyymälät kuin paikallisten studiot. Sinulle tarjoutuu jopa tilaisuus katsella artisaanien työntekoa. Osta lopuksi aitoa firenzeläismakua edustava mahalaukkutäytteinen sämpylä jostakin mahalaukkuerikoisuuksia myyvästä kojusta, joita löytyy lähes kaikkialta kaupungista.

Tilaa tarjouksemme
Tekemistä ja näkemistä