Asunto Dubrovnik

#OnlyBeFrom yli 20.000 kohdetta

38

Asunto Dubrovnik

järjestä:
Suosio
Hinta
Arviointi
Matkaa keskustaan
Koko
Huoneet

Tuoreimmat kommentit

asunto Dubrovnik, Kroatia arvostelu 4.3 5 perustuu 70 mielipiteeseen. Varaa huoneistosi alkaen 48US$/ yö.

Asunto Dubrovnik – Keskusta-asuntoja

Terrakotan väriset katot kohoavat uskomattoman sinisen veden ylle, ja väritykseltään maanläheiset kävelytiet johdattavat ajassa taaksepäin – tämä on Dubrovnik. Tämä Kroatian rannikon kärjessä sijaitseva vanha linnoituskaupunki on historian ja kulttuurin tyyssija, maisemiltaan kuvankaunis rennon elämäntyylin maamerkki. Kivikkoinen vanhakaupunki on sekoitus marmorikatuja, vaikuttavaa barokin ajan arkkitehtuuria ja Adrianmeren veden loputonta kimmellystä. Voit kiivetä ikivanhoille kaupungin muureille ja ihailla lumoavaa näkymää yli katonrajojen ja katujen hyörinän, voit myös mennä köysiradalla puiden täplittämälle kukkulalle ja tuntea olevasi kuin kuningas valtakuntansa huipulla. On mahdotonta olla lumoutumatta Dubrovnikista, sen kodikkaista pizzerioista, autenttisista baareista ja katseenvangitsevista rakennuksista. Astu ajassa taaksepäin Dubrovnikin asuntojemme avulla. Valikoimastamme löytyy sekä edullisia että korkealuokkaisempia asuntoja, jotka ovat täydellisiä majapaikkoja tutustuessasi kaupungin rikkaaseen historiaan.

Majoitus Dubrovnikissa

Dubrovnikin historiallinen tausta tekee siitä täydellisen lomakohteen. Kaupungin vanhojen muurien suojassa sijaitsee herkullisia ruokapaikkoja ja erikoisia museoita, ja upea Adrianmeri on monien vehreiden saarten koti. Majoitus Dubrovnikissa on aivan yhtä kuvankaunis lukuisine charmikkaine majataloineen, kaupungin kiemuraisilla kaduilla sijaitsevine boutique-hotelleineen ja upeita näkymiä tarjoavine edullisine asuntoineen. Kaupungin pienen koon ansiosta kaikki nähtävyydet ovat kävelymatkan päässä toisistaan, joten ilmapiiri on kodikas majoituspaikan valinnasta riippumatta.

Kulttuurin ihmeitä rustikkiista taustaa vasten – Mitä tehdä Dubrovnikissa

Meillä on valikoima Dubrovnikin asuntoja, jotka sijaitsevat kaupungin merkittävimpien nähtävyyksien lähellä, näin voit olla juuri toiminnan ytimessä.

Asunto Dubrovnik – Majoitus Dubrovnikissa

Auringon saaret – Dubrovnikin Elaphiti-saariryhmä

Hieman Dubrovnikin rannikon ulkopuolelta löydät Elaphiti-saariryhmän, joka on ryhmä pieniä paratiisisaaria palmuineen, helmenvalkeine hiekkarantoineen, kirkkaansinisine vesineen ja rauhallisine ilmapiireineen, jollaista voit löytää vain Adrianmeren keskeltä.

Saariryhmään kuuluu kahdeksan saarta, joista vain kolme on asuttuja. Kuitenkin nämä asutut saaret houkuttelevat eniten vierailijoita rinnekyliensä ja vanhan maailman perinteidensä vuoksi. Pääset kaikille Elaphiti-saarille Dubrovnikin satamasta, ja monet saarista näkyvät myös kaupungin muurille.

Kolocep eli Kalamota on asutuista saarista pienin ja se sijaitsee kirjaimellisesti hetkien päässä Dubrovnikin rannikosta. Mantereen lähimpänä saarena se tarjoaa paratiisin vain muutamien sekuntien päässä vanhankaupungin kiireestä ja melkeestä.

Seuraava saari on Lopud, joka satoine päivittäisine vieraineen on saariryhmän saarista ruuhkaisin.Täältä voit löytää rannikon tämän osan parhaita rantoja, tyhjiä hietikoita ja lämpimiä, matalia vesiä.

Viimeinen asutuista Elaphiti-saarista on Šipan, ”Kultainen saari”, joka on myös saarista suurin ja kenties ylellisin. Kukoistavassa ympäristössä seisovine huvilariveineen se on täydellinen kohde hienostuneelle päiväretkelle.

Pääse Dubrovnikin sydämeen

Stradun on ehkä Dubrovnikin keskeisin ja suosituin katu, mutta vasta sen kiemuraisilta sivukujilta voit löytää todellisen Dubrovnikin. Astu tasaisen kalkkikivibulevardin ulkopuolelle ja uskaltaudu ahtaille kaduille, joilla on turistilaumoilta suojassa ihastuttavia käsityökauppoja, herkullisia pizzerioita ja kotoisia baareja.

Tutustu todelliseen Dubrovnikiin paikallisen näkökulmasta jostakin meidän Dubrovnikin asunnostamme käsin. Valikoimassamme on sekä korkeatasoisia asuntoja kauempana tungoksesta että edullisempia asuntoja toiminnan keskipisteessä.

Tutustu Dubrovnikiin – Miten päästä lentokentältä keskustaan

Dubrovnikin lentokenttä ei ole kovin kaukana kaupungin keskustasta, mutta on hyvä muistaa, että vanhakaupunki on sallittu vain jalankulkijoille. Tämä tarkoittaa sitä, että jos yövyt vanhassakaupungissa, et voi hankkia kuljetusta koko matkallesi. Onneksi keskustan jalankulkijoille varattu alue on kuitenkin melko pieni etkä siten todennäköisesti joudu kamppailemaan matkatavaroidesi kanssa pitkää matkaa.

Vanhaankaupunkiin pääseminen on helppoa, nopeaa ja edullista. Lentokenttäbussi kulkee vanhankaupungin läntiselle Pile-portille. Busseja kulkee 15 minuutin välein, ja ne tarjoavat mahtavia näkymiä saapuessasi kaupunkiin. Vaihtoehtoisesti voit valita myös yhden lukuisista paikallisliikenteen busseista, jotka liikennöivät lentokentän ja vanhankaupungin välillä. Bussit pysähtelevät matkan varrella usein, joten tämä vaihtoehto ei sovi kiireiselle. Voit tietysti myös valita taksin, joka vie sinut vanhankaupungin joko itäiselle tai läntiselle portille. Jos majoitut jalankulkijoille varatulla alueella, et kuitenkaan tälläkään tavoin pääse suoraan oven eteen.

Tilaa tarjouksemme
Tekemistä ja näkemistä