Asunto Dublin

#OnlyBeFrom yli 20.000 kohdetta

27

Asunto Dublin

järjestä:
Suosio
Hinta
Arviointi
Matkaa keskustaan
Koko
Huoneet

Tuoreimmat kommentit

asunto Dublin, Irlanti arvostelu 3.9 5 perustuu 40 mielipiteeseen. Varaa huoneistosi alkaen 74US$/ yö.

Asunnot Dublinissa – Edullisia majoituspaikkoja

Vuosisatoja vanhoja rakennuksia ja suurenmoisia museoita omaava Dublin tarjoaa vierailleen upean kulttuurikokemuksen, jota ystävälliset paikalliset ihmiset parantavat entisestään. Dublin ei ehkä ole yhtä viehättävä kuin muut eurooppalaiset suurkaupungit, mutta se on varmasti persoonallisempi kuin monet muut kaupungit. Kaupungista löydät lukuisia erikoisia kahviloita, ravintoloita ja perinteisiä irlantilaisia baareja, jotka ovat kuin ikkunoita kaupungin kulttuurielämään, sekä lukuisia nykytaiteen gallerioita. Dublinissa sijaitsee myös eräs maailman vanhimmista yliopistoista, ja kirjallisuuden ystävät löytävät kaupungista paljon tutkittavaa. Dublin sopii myös yöelämästä kiinnostuneille. Kaupungin hedonistinen yöelämä on eräs Euroopan parhaista, ja kaupungissa on suuri määrä vilkkaita klubeja ja baareja. Tutustu persoonalliseen kaupunkiin Dublinin asuntojemme avulla. Asunnoistamme käsin voit tutustua helposti kaupungin parhaisiin kohteisiin.

Majoitus Dublinissa

Dublinissa on runsaasti majoitusvaihtoehtoja perinteisistä irlantilaisista B&B-majapaikoista hostelleihin ja boutique-hotelleihin. Kaupungin kaduilta löydät paljon ikivanhoja rakennuksia, joiden sisällä on moderneja vuokra-asuntoja. Dublinin asuntomme kuuluvat kaupungin parhaimpiin majapaikkoihin. Majoittumalla itsenäisesti sinulla on mahdollisuus tutustua kaupunkiin paikallisen asukkaan tavoin. Tutkittuasi päivän kaupungin outouksia voit levähtää mukavasti ja tyylikkäästi jossakin asunnoistamme.

Guinness ja galleriat – Mitä tehdä Dublinissa

Kaikki tärkeimmät nähtävyydet ovat helposti saavutettavissa Dublinin asunnoistamme, jotka sijaitsevat ympäri kaupunkia.

 Asunnot Dublinissa – Majoitus Dublinissa

Dublinia tutkimassa – Miten kaupungin keskustaan pääsee

Dublinin lentoasemalta pääsee helposti kaupungin keskustaan Dublin AirCoach -bussilla, joka lähtee kymmenen minuutin välein. Kokeaksesi matkan paikallisen tavoin voit hypätä julkisen liikenteen bussiin 747, joka liikennöi lentoaseman ja kaupungin keskustan välillä noin 15 minuutin välein.

Dublinin tuntemattomammat kävelyreitit

Dublinissa on paljon tunnettuja nähtävyyksiä, mutta myös joukko vähemmän tunnettuja paikkoja, joissa pääset tutustumaan kaupungin persoonallisuuteen paremmin. Epäilemättä kävelet matkasi aikana paljon, joten miksi et tutustuisi näihin salaisiin reitteihin, jotka kuljettavat sinut läpi Dublinin kiinnostavimpien kulttuureiden?

Kulje Farmleigh Mansionin alueella, joka on noin 32 hehtaarin kokoinen, Guinnessin suvulle kuulunut kartano. Nykyään se on avoinna yleisölle aina silloin, kun sitä ei käytetä kuninkaiden tai presidenttien vierailuihin. Tutustu tilan hoidettuihin puutarhoihin ja viehättävään venevajaan. Vaihtoehtoisesti voit suunnata kulkusi Blessington Basiniin, joka on rentouttava puisto Dublinin laitakaupungilla. Sitten on vielä Royal Canal Way, joka tarjoaa mahdollisuuden ihastuttavaan kävelyyn kanaalin varrella. Lähtiessäsi voit hypätä DART-junan kyytiin nopeuttaaksesi matkantekoasi.

Voit myös kiertää Howthissa sijaitsevan “Bog of the Frogs” -reitin, jonka varrelta löydät uskomattomia kallioita, viehättävän majakan ja upeita näkymiä Howthin sataman ylle. Jos olet onnekas, saatat nähdä hylkeen tai pari loiskimassa matalikoissa. Päivän kävelyretkien jälkeen voit rentoutua jossakin tyylikkäistä Dublinin asunnoistamme.

Tilaa tarjouksemme
Tekemistä ja näkemistä