Asunto Dénia

#OnlyBeFrom yli 20.000 kohdetta

418 Löytyi asuntoa
järjestä:
Hinta
Koko
Suosio
Arviointi
Huoneet

Tuoreimmat kommentit

asunto Dénia, Espanja arvostelu 4.1 5 perustuu 853 mielipiteeseen. Varaa huoneistosi alkaen 67US$/ yö.

Asunnot Deniassa – Majoitusta kaupungin keskustassa

Denia on Valencian itsehallintoalueen tärkeä satamakaupunki, joka sijaitsee lähellä Baleaarisaaria ja tarjoaa vierailleen aimo annoksen rentoa espanjalaista elämäntyyliä turistivilinän keskellä. Viehättävä vanhakaupunki kapeine kujineen ja viehättävine aukioineen sijaitsee pienen kukkulan ja sen huipulla tönöttävän rustiikkisen linnan kyljessä. Keskustan kadut ovat täynnä toimintaa – shoppailijat kulkevat sisään ja ulos paikallisista käsityöläiskaupoista ja muista pikkuputiikeista, ja hurvittelijat nauttivat eloisista ja baareista perinteisistä ravintoloista. Denian pohjoispuolella pitkät hiekkarannat tarjoavat upean mahdollisuuden auringonpalvontaan, ja kaupungin eteläpuolen kallioiset poukamat maalaavat maisemaan rosoisen ja jylhän kuvan. Tarjoamamme asunnot Deniassa sijaitsevat vanhankaupungin kiemuraisilla kaduilla ja tähyävät sieltä upeille rannoille.

Rantoja ja kauniita maisemia – Tehtävää Deniassa

Vaikka Denia on melko rauhallinen kaupunki, siellä on paljon nähtävää ja tehtävää historiallisista monumenteista ja arkkitehtuurista kauniisiin luonnonpuistoihin ja upeisiin rantoihin, baareihin ja ravintoloihin. Tarjoamamme asunnot Deniassa sijaitsevat ympäri kaupunkia, joten sinulla on paljon tehtävää aivan majapaikkasi lähettyvillä.

Nauti Deniassa perinteisestä espanjalaisesta elämäntyylistä

Denia on hyvin perinteinen espanjalainen kaupunki, jossa on kaunista arkkitehtuuria, kuhisevia, baarien ja ravintoloiden reunustamia aukioita sekä espanjalaiseen tyyliin leppoisat aikataulut. Ympäri kaupunkia löydät lukuisia tapasbaareja, jotka tarjoilevat drinkkien seurana pientä purtavaa ja joissa voit tutustua ikivanhaan espanjalaiseen kulttuuriin.

Flamencoesityksen seuraaminen ei ole vain hauska tapa tutustua paikalliseen kulttuuriin, vaan se on myös loistava tapa viettää iltaa. Vaikka löydätkin flamencoesityksiä joka puolelta kaupunkia, erityisesti viikonloppuisin, Condado on eräs parhaista paikoista. Katsellessasi perinteistä flamencoshow’ta voit nauttia herkullisen espanjalaisen aterian monine ruokalajeineen. Myös espanjalaista charmia huokuvien rakennusten muodostama taustamaisema on kaunis.

Asunnot Deniassa tarjoavat upean tavan sukeltaa perinteiseen espanjalaiseen elämäntyyliin. Voit tutustua kaupunkiin omassa rauhassasi ja tuntea kaupungin sormenpäissäsi.

Asunnot Deniassa – Majoitus Deniassa

Majoitus Deniassa

Majoitus Deniassa on monien vaihtoehtojen sekoitus. Rannikkoa täplittävien, rönsyilevien rantojen ansiosta kaupungissa sijaitsee paljon loma-asuntoja merinäköalalla sekä korkeita, uima-altailla ja kylpylöillä varustettuja hotelleja. Vanhankaupungin kiemuraisilla kaduilla boutique-hotellit ja eloisat hostellit elävät sulassa sovussa, ja majatalot ovat kuin malliesimerkki espanjalaisesta charmista. Denian keskustan asunnot ovat paras tapa tutustua kaupunkiin, sillä ne sijaitsevat aivan toiminnan keskipisteessä.

Näin vietät täydellisen päivän Deniassa

Aloita päiväsi kävelyllä vanhassakaupungissa ja tutustu siellä katuja reunustaviin putiikkeihin ja gallerioihin. Voit ostaa matkamuiston tai kaksi ja suunnata askeleesi torille, jossa voit harjoitella tinkimistaitojasi ja päästä sisälle espanjalaisen tunnelmaan.

Suuntaa sen jälkeen nenäsi kohti rantaa, jossa voit rentoutua muutaman tunnin auringosta nauttien. Jos tunnet itsesi aktiiviseksi, voit pulahtaa uimaan lämpimään veteen tai kokeilla seikkailuhenkistä vesiurheilulajia, kuten melontaa tai lainelautailua. Kun sinua hiukoo, voit napata syötävää jostakin rannan monista ruokapaikoista ja ihastella ruokaillessasi rannikon upeita maisemia.

Auringon laskiessa mene satamaan nauttimaan drinkki tai pari. Siellä voit nauttia kaupungin rennosta ja rauhallisesta ilmapiiristä ennen illallista meren äärellä. Etsitpä sitten tapaksia tai kansainvälisempiä ruokavaihtoehtoja, vaihtoehtoisia ruokapaikkoja on paljon. Illallisen jälkeen haluat ehkä nauttia muutaman drinkin paikallisten seurassa vanhankaupungin viihtyisissä baareissa ja pubeissa.

Tilaa tarjouksemme
Tekemistä ja näkemistä