Asunto Costa del Sol

#OnlyBeFrom yli 20.000 kohdetta

1 757

Asunto Costa del Sol

järjestä:
Suosio
Hinta
Arviointi
Koko
Huoneet

Tekemistä ja näkemistä

Kaupungit

Málaga 457 Huoneistot
Nerja 274 Huoneistot
Marbella 213 Huoneistot
Manilva 158 Huoneistot
Benalmádena 100 Huoneistot
Fuengirola 64 Huoneistot
Torremolinos 63 Huoneistot
Mijas 55 Huoneistot

Kiinnostavia paikkoja  

Playa Burriana 96 Huoneistot
Playa El Carabeo 87 Huoneistot
Playa El Chorrillo 64 Huoneistot
Playa de Calahonda 62 Huoneistot
Playa El Playazo 57 Huoneistot
Playa La Torrecilla 55 Huoneistot
Playa El Salón 49 Huoneistot
Playa La Caletilla 40 Huoneistot
Playa de La Malagueta 36 Huoneistot
Playa del Bilbil 30 Huoneistot
Playa de Santa Ana 29 Huoneistot

Asunnot Costa del Solilla – taianomaista ja tyylikästä

Costa del Sol ulottuu Malagasta Cádiziin, La Línea de la Concepciónista Nerjaan. Ihanteellisen ilmastonsa ansiosta Costa del Solista tuli 1950-luvun julkkisten kohtaamispaikka. Samalla Marbellasta kahviloineen, kansainvälisine ravintoloineen, tapasbaareineen, shoppailumahdollisuuksineen ja taidetapahtumineen tuli suihkuseurapiirien suosikkikohde ja yöelämän keskus. Jos sinulla on myös muita mielenkiinnon kohteita, voit tutkia Costa del Solin vuoristoisen osan vehreää luontoa tai kiivetä sen kukkuloille ihailemaan upeita maisemia tai Alcorrínin ja Fuengirolan kaltaisia arkeologisia alueita. Jos rakastat luonnossa liikkumista ilman ennakkoluuloja, Benalmádenan upeat rannat sopivat sinulle hyvin. Jos haluat tutustua alueen koko tarjontaan, valitse majapaikaksesi tarjoamamme asunnot Costa del Solilla.

Nähtävää Costa del Solilla

Tarjoamamme asunnot Costa del Solilla sijaitsevat lähellä kaikkia mainittuja kohteita.

Asunnot Costa del Solilla – Majoitus Costa del Solilla

Costa del Soliin pääseminen

Malagan kansainvälinen lentoasema sijaitsee 8 kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Bussilla matka taittuu 15 minuutissa. Linjan A 75 -bussilla pääset Plaza del General Torrijos -aukiolle ja C-1-junalla Málaga-Centro-Alameda-rautatieasemalle, josta voit kävellä tai matkata taksilla lopulliseen määränpäähäsi. Löydät takseja myös lentoaseman terminaalin T3 ulkopuolelta. Suosittelemme varmuuden vuoksi pyytämään matkasta kuitin.

Costa del Solilla liikkuminen on helppoa. Toimivan bussiverkoston ansiosta rannikon turistikohteisiin on helppo päästä. Voit matkustaa Malagasta Torremolinokseen, Benalmádenaan ja Fuengirolaan myös junalla.

Majoitus Costa del Solilla

Majoitus Costa del Solilla sisältää monenlaisia vaihtoehtoja. Costa del Solilla voit yöpyä kiemuraisten katujen varsilla sijaitsevien valkoisten talojen studioasunnoissa, ylenpalttisissa hotelleissa tai tyylikkäissä asunnoissa meren äärellä. Jos haluat lomasi sujuvan suunnitelmiesi mukaisesti, valitse majapaikaksesi tarjoamamme upeat asunnot Costa del Solilla. Kaikki asuntomme ovat hyvin varustettuja ja niissä voit toteuttaa unelmiesi loman. Asunnot ovat lähellä baareja ja arkeologisia ihmeitä, jotka ovat tyypillisiä tälle Välimeren rannikon osalle.

Tilaa tarjouksemme