Asunto Costa del Sol

#OnlyBeFrom yli 20.000 kohdetta

2 371 Löytyi asuntoa
järjestä:
Hinta
Koko
Suosio
Arviointi
Huoneet

Asunnot Costa del Solilla – taianomaista ja tyylikästä

Costa del Sol ulottuu Malagasta Cádiziin, La Línea de la Concepciónista Nerjaan. Ihanteellisen ilmastonsa ansiosta Costa del Solista tuli 1950-luvun julkkisten kohtaamispaikka. Samalla Marbellasta kahviloineen, kansainvälisine ravintoloineen, tapasbaareineen, shoppailumahdollisuuksineen ja taidetapahtumineen tuli suihkuseurapiirien suosikkikohde ja yöelämän keskus. Jos sinulla on myös muita mielenkiinnon kohteita, voit tutkia Costa del Solin vuoristoisen osan vehreää luontoa tai kiivetä sen kukkuloille ihailemaan upeita maisemia tai Alcorrínin ja Fuengirolan kaltaisia arkeologisia alueita. Jos rakastat luonnossa liikkumista ilman ennakkoluuloja, Benalmádenan upeat rannat sopivat sinulle hyvin. Jos haluat tutustua alueen koko tarjontaan, valitse majapaikaksesi tarjoamamme asunnot Costa del Solilla.

Nähtävää Costa del Solilla

Tarjoamamme asunnot Costa del Solilla sijaitsevat lähellä kaikkia mainittuja kohteita.

Asunnot Costa del Solilla – Majoitus Costa del Solilla

Costa del Soliin pääseminen

Malagan kansainvälinen lentoasema sijaitsee 8 kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Bussilla matka taittuu 15 minuutissa. Linjan A 75 -bussilla pääset Plaza del General Torrijos -aukiolle ja C-1-junalla Málaga-Centro-Alameda-rautatieasemalle, josta voit kävellä tai matkata taksilla lopulliseen määränpäähäsi. Löydät takseja myös lentoaseman terminaalin T3 ulkopuolelta. Suosittelemme varmuuden vuoksi pyytämään matkasta kuitin.

Costa del Solilla liikkuminen on helppoa. Toimivan bussiverkoston ansiosta rannikon turistikohteisiin on helppo päästä. Voit matkustaa Malagasta Torremolinokseen, Benalmádenaan ja Fuengirolaan myös junalla.

Majoitus Costa del Solilla

Majoitus Costa del Solilla sisältää monenlaisia vaihtoehtoja. Costa del Solilla voit yöpyä kiemuraisten katujen varsilla sijaitsevien valkoisten talojen studioasunnoissa, ylenpalttisissa hotelleissa tai tyylikkäissä asunnoissa meren äärellä. Jos haluat lomasi sujuvan suunnitelmiesi mukaisesti, valitse majapaikaksesi tarjoamamme upeat asunnot Costa del Solilla. Kaikki asuntomme ovat hyvin varustettuja ja niissä voit toteuttaa unelmiesi loman. Asunnot ovat lähellä baareja ja arkeologisia ihmeitä, jotka ovat tyypillisiä tälle Välimeren rannikon osalle.

Tilaa tarjouksemme