Asunto Córdoba

#OnlyBeFrom yli 20.000 kohdetta

60

Asunto Córdoba

järjestä:
Suosio
Hinta
Arviointi
Matkaa keskustaan
Koko
Huoneet

Tuoreimmat kommentit

asunto Córdoba, Espanja arvostelu 4 5 perustuu 116 mielipiteeseen. Varaa huoneistosi alkaen 49US$/ yö.

Asunto Cordoba – Edullisia ja laadukkaita loma-asuntoja

Andalusian tuulisella ja kalkkisella alueella sijaitseva Corboda on ruoan ja kulttuurin ystävien paratiisi. Viinikellareiden sokkeloiset labyrintit, vaikuttava arkkitehtuuri ja houkuttelevien ravintoloiden herkulliset menut tekevät tästä keskiaikaisesta kaupungista espanjalaisen tyylin malliesimerkin. Sen sydämestä löydät Mezquitan, islamin majesteetillisen moskeijan, joka kohoaa vanhankaupungin mutkaisten katujen keskeltä. Sieltä voit kävellä juutalaiseen kortteliin ja siemailla täyteläistä kahvia kuvankauniilla aukioilla, tutustua lumoaviin museoihin ja rentoutua drinkki kädessä jossain lukuisista, kodikkaista baareista. Cordoban monikulttuurinen luonne tarkoittaa sitä, että jokaisen kulman takana odottaa jotain uutta. Pääset osalliseksi kaupungin perinteisestä elämäntyylistä Cordoban asunnoistamme käsin. Cordoban korkeatasoiset asuntomme sijaitsevat vanhankaupungin kiemuraisilla kaduilla.

Kulttuurin kaleidoskooppi – Mitä tehdä Cordobassa

Meillä on lukuisia asuntoja Cordobassa yllä mainittujen nähtävyyksien lähettyvillä, jotta varmasti pääset kokemaan kaiken, mitä kaupungilla on tarjottavanaan.

Asunto Cordoba – Majoitus Córdobassa

Paikallista elämää Cordoban labyrinttikujilla

Monimuotoisen kulttuurinsa ja eläväisen luonteensa vuoksi Cordoba on eräs Etelä-Espanjan vierailluimmista kaupungeista. Kaupungin kaduilta löydät satoja turisteja vaeltelemassa ohi maurilaista arkkitehtuuria edustavien rakennusten ja kupolikattoisten moskeijoiden, mutta halutessasi pääset tutustumaan paikallisten elämään myös muulla tavoin.

Ensiksikin, paikalliset cordobalaiset syövät myöhään, todella myöhään. Opaskirjojen ravintolat ovat täynnä turisteja iltakymmeneen tai -yhteentoista asti, mutta sen jälkeen, turistien oikaistua itsensä sänkyyn, paikalliset ottavat niissä oman paikkansa. Valitse mikä tahansa ravintola puolenyön tienoilla ja löydät sieltä eloisaa meininkiä – perheitä hotkimassa paikallisia annoksia, ystäviä naureskelemassa oluttuopin äärellä ja jopa vanhuksia vaihtamassa viimeisiä juoruja.

Päiväsaikaan voit tutustua paikalliseen elämään vanhankaupungin kiemuraisilla kaduilla. Kulje aukioiden ohi ja etsi mieluummin paikallisten asukkaiden viehättäviä patioita. Patioilla on valtava merkitys Cordoban kulttuurissa, ja ihmiset jopa kilpailevat siitä, kenen patio on kaunein. Paras asia on kuitenkin se, että vieraanvaraiset paikalliset avaavat pationsa ohikulkeville vieraille tarjoten heille varjoisan, rauhallisen paikan oppia lisää kaupungin syvään juurtuneista perinteistä.

Elä kuin paikallinen jostakin Cordoban asunnostamme käsin.

Majoitus Córdobassa

Córdoban vanhat kiemurtelevat kadut ovat täynnä viehättäviä pieniä hotelleja, jotka tuovat mieleen entisajat. Vaikuttavien maurilaisten rakennusten rinnalla seisovat sievät hotellit pursuavat kirkkaita kukkakimppuja ja idyllisiä puutarhoja, kun taas eloisat hostellit tuovat nuorekkaan lisän kaupungin tunnelmaan. Majoitus Córdobassa pitää myös sisällään huippuluokan hotelleja, jotka huokuvat sekä ylellistä tyyliä että vanhoja espanjalaisia perinteitä, sekä edullisia keskustan asuntoja, jotka tarjoavat vierailleen paikallisemman kokemuksen aivan nähtävyyksien välittömässä läheisyydessä. Majoittuminen niissä on edullista ja tarjoaa erilaisen näkökulman tämän espanjalaisen kaupungin kulttuuriperinteisiin.

Kruisaile Cordobassa – Hevosrattaita ja bussien maisemareittejä

Cordobassa ei ole kansainvälistä lentokenttää, mutta pääset kaupunkiin kätevästi Madridista joko bussilla tai junalla. Nopein vaihtoehto on kaupunkien välillä liikennöivä luotijuna, mutta bussi on sekin nopea ja tarjoaa enemmän maisemia.

Kaupunkiin päästyäsi suunnistaminen on todella helppoa. Paras tapa kulkea kaupungissa on kävely, siten näet hämmästyttävän arkkitehtuurin ja nähtävyydet samalla kun imet itseesi eloisaa ilmapiiriä. Vaihtoehtoisesti, jalkoja lepuuttaaksesi, voit hypätä paikallisbusseihin, jotka vievät sinut sekä tunnetuimpien nähtävyyksien luo että kaupungin ulkopuolella sijaitseviin kohteisiin. Voit myös ottaa taksin, joka kiidättää sinut nopeasti paikasta toiseen.

Kokeaksesi todellisen, klassisen Cordoban, voit aina ottaa kyydin hevosrattailla, jotka kiidättävät sinut kaviot kopisten halki vanhankaupungin mukulakivikatujen ja esittelevät sinulle mahtavan arkkitehtuurin upeita näköaloja. Kyyti ei ole halpa, mutta se on loistava ja autenttinen tapa tutustua kaupunkiin.

Tilaa tarjouksemme
Tekemistä ja näkemistä