Asunto Bukarest

#OnlyBeFrom yli 20.000 kohdetta

90

Asunto Bukarest

järjestä:
Suosio
Hinta
Arviointi
Matkaa keskustaan
Koko
Huoneet

Tuoreimmat kommentit

asunto Bukarest, Romania arvostelu 4.1 5 perustuu 87 mielipiteeseen. Varaa huoneistosi alkaen 32US$/ yö.

Asunto Bukarest – Edullista majoitusta

Bukarest on dynaaminen kaupunki, joka on viime vuosina herännyt eloon. Se on energinen kaupunki täynnä kommunistiselta ajalta peräisin olevia rakennuksia ja hiekkaisia katuja, mutta Euroopan muihin pääkaupunkeihin verrattuna se on myös rento ja rauhallinen paikka. Kaupungin sokkeloisilta kaduilta löydät monivivahteisen valikoiman kupolikattoisia ortodoksikirkkoja, moderneja korkeita asuintaloja sekä suuria jugendtyylisiä rakennuksia. Vanhan kaupungin kapeat kadut kiemurtelevat trendikkäiden kahviloiden, korkeatasoisten ruokapaikkojen ja eloisien baarien lomassa, mutta toisaalla kaupungissa voit vaellella suurilla viheralueilla läpi niiden kahviloiden, hoidettujen puutarhojen ja ylellisten suihkulähteiden. Nykyinen Bukarest on luovuutta ja tyyliä pursuava keskus, jossa uuden aikakauden palveluja tupsahtelee vähitellen jokaiseen kadunkulmaan. Tutustu monipuolisen kaupungin koko tarjontaan Bukarestissa sijaitsevasta asunnostamme käsin. Oletpa etsimässä edullista tai hienostuneempaa asuntoa, meiltä löydät täydellisen majoituksen.

Hämmästyttäviä museoita ja suuria kirkkoja – Mitä tehdä Bukarestissa

Bukarestin asuntomme sijaitsevat näiden merkittävimpien nähtävyyksien läheisyydessä tarjoten helpon pääsyn kaupungin sydämeen.

Bukarestin pienet museot

Bukarestissa on valtava määrä museoita, joissa on esillä lähes kaikkea mahdollista paikallisesta nykytaiteesta sotahistoriaan ja -välineisiin. Suurten ja tunnetuiden museoiden lisäksi kaupungissa on pienempiä, tuntemattomampia museoita, jotka ovat täydellisiä paikkoja tutustua kaupunkiin hieman pintaa syvemmältä. Frederic Storck -taidemuseo oli ennen Storckin ja hänen perheensä koti. Nykyään museo esittelee romanialaisia veistoksia, marmoripatsaita ja keramiikkataidetta.

Bukarestin vanhin museo, Theodor Aman -museo, on ehkä eräs kaupungin tuntemattomimmista kulttuurikeskuksista. Täällä voit vaellella Amanin itsensä luomien huonekalujen ja ainutlaatuisten teosten keskellä. Matkustamisesta pitävät nauttivat karttamuseosta (Muzeul National al Hartilor si Cartii Vechi), joka on Euroopan suurin kartografinen museo ja pitää sisällään hämmästyttävän kokoelman historiallisia karttoja ja maalauksia.

Löydä tiesi Bukarestin historialliseen keskustaan Bukarestin asunnoistamme, joista monet sijaitsevat kaupungin museoiden välittömässä läheisyydessä.

Asunto Bukarest – Majoitus Bukarestissa

Bukarestin trendikkäin kaupunginosa

Pia?a Romanan alue on sekä turistien että paikallisten asukkaiden vakiintunut suosikkipaikka, joka tarjoaa trendikkään näköalan Bukarestin moderniin sydämeen. Se sijaitsee aivan kaupungin keskustan tuntumassa ja pitää sisällään valikoiman hienostuneita vaate-, huonekalu- ja muita putiikkeja.

Alueen luovuus näkyy lukuisissa design-kahviloissa, -baareissa ja -ravintoloissa, joissa on mahdollista nauttia myös kokeellisen keittiön luomuksista. Nuorten asukkaiden suuresta määrästä johtuen alueen tunnelma on elävä ja raikas, ja alueen leveitä bulevardeja reunustavat upeat palatsit ja ikoniset rakennukset. Tutustu myös pyöräkauppana toimivaan Garajul Ciclop -graffitigalleriaan, kirjakahviloihin ja lukuisiin korkeatasoisiin ruokapaikkoihin.

Majoitus Bukarestissa

Romanian pääkaupunki on kukoistava kulttuurin keskus ja eräs Euroopan lupaavimmista matkakohteista. Vilisevien katujen varsilla autenttiset ravintolat tekevät tuttavuutta nykyaikaista suunnittelua edustavien luksushotellien kanssa. Muu majoitus Bukarestissa pitää sisällään niin edullisia loma-asuntoja, joista on näköala leveille bulevardeille ja vanhojen korttelien mukulakivikaduille, kuin viehättäviä hostelleja ja täysihoitoloita, jotka sijaitsevat merkittävimpien nähtävyyksien ympärillä. Lisäksi kaupungista löytyy paljon tyylikkäitä asuntoja, jotka tarjoavat itsenäisen majoitusvaihtoehdon kaupungin suurille hotelleille ja majataloille.

Tarpeelliset perustiedot – Miten Bukarestiiin pääsee

Bukarestin Henri Coandan lentoasema ei ole kovin kaukana keskustasta, joten toiminnan ytimeen pääseminen on helppoa ja nopeaa. Säännölliset bussivuorot liikennöivät lentoaseman ja kaupungin keskustan välillä. Vaihtoehtoisesti voit myös ottaa edullisen taksikyydin keskustaan. Taksimatkan hinnasta kannattaa kuitenkin sopia jo ennen kyytiin hyppäämistä, muuten saatat päätyä kinastelemaan siitä kuljettajan kanssa matkan loputtua.

Tilaa tarjouksemme
Tekemistä ja näkemistä