Asunto Buenos Aires

#OnlyBeFrom yli 20.000 kohdetta

118

Asunto Buenos Aires

järjestä:
Suosio
Hinta
Arviointi
Matkaa keskustaan
Koko
Huoneet

Tuoreimmat kommentit

asunto Buenos Aires, Argentiina arvostelu 3.9 5 perustuu 126 mielipiteeseen. Varaa huoneistosi alkaen 24US$/ yö.

Asunto Buenos Aires – Budjettiystävällistä majoitusta

Buenos Aires koristeellisine julkisivuineen ja rikkaine historioineen tuntuu lähes eurooppalaiselta kaupungilta, joka on kuitenkin höystetty intohimoisella, latinalaisamerikkalaisella twistillä. Kiireiset kadut ovat pullollaan värikkäitä nähtävyyksiä, ystävällisiä kasvoja, sekä vanhan ja uuden monivivahteista sekoittumista. Kaupungissa elämä tuntuu tanssivan pienten kahviloiden, trendikkäiden ravintoloiden ja katukojujen ohi levittäen ympärilleen herkullisia tuoksuja. Ei ole yllättävää, että tangon syntymäkaupungissa on iloinen ja huoleton rytmi, joka punoutuu yhteen latinalaisamerikkalaisen, kiihkeän elämäntyylin kanssa. Kaiken tämän alla on nykyaikainen puoli, joka on kukoistanut viime vuosina tuoden mukanaan hedonistisen yöelämän, valtavan määrän design-putiikkeja ja jännittävän sekoituksen eri keittiöitä ympäri maailmaa. Koe eloisa ilmapiiri jostakin Buenos Airesin asunnostamme käsin. Meillä on laaja valikoima huokeita asuntoja sekä hienompia asuntoja kaikkiin tarpeisiin ja toiveisiin.

Asunto Buenos Aires – Majoitus Buenos Airesissa

Täydellinen päivä Buenos Airesissa

Aloita päivä vierailemalla jollakin kaupungin useista ulkoilmakirpputoreista. Näissä eloisissa paikoissa voit käydä noukkimassa itsellesi valikoiman käsitöitä sekä tuoreita hedelmiä ja vihanneksia loppupäivän aikana rouskuteltaviksi. Pysyäksesi energisenä, muista myös napata itsellesi aamiaista jostakin lämmintä ruokaa myyvästä kojusta.

Sen jälkeen voit kuluttaa muutaman tunnin puistossa ystäviesi kanssa rentoutuen tai siemaillen matea, kirpeää teejuomaa, jota paikalliset suosivat. Kokeile El Rosedal -puistoa tai suurta Bosques de Palermon puistoaluetta, joista molemmat omaavat lukuisia rentoutumiseen sopivia viheralueita. Jos sinusta tuntuu siltä, ota soitin kainaloosi ja lisää päivääsi ripaus luovuutta tai, jos mahdollista, kerää tueksesi paikallisia katusoittajia ja ime itseesi eloisaa tunnelmaa.

Vietettyäsi riittävästi aikaa puistossa rentoutuen, suuntaa matkasi johonkin ympäri kaupungin katuja ripotelluista elävän musiikin paikoista. Konsertit ovat tärkeä osa Buenos Airesin elämää, ja voitkin löytää soittavan bändin lähes jokaisesta kadunkulmasta. Melodioita kuullaksesi voit myös kokeilla baaria tai rentoa kahvilaa, mutta voit myös suunnata kulkusi johonkin kaupungin suurista yökerhoista, joissa esiintyy DJ:tä ympäri maailmaa.

Päätä unelmapäiväsi jossakin Buenos Airesin asunnossamme, joissa kaikissa saat tarvitsemasi määrän unta seuraavaa täydellistä päivää varten.

Hautausmaita ja konserttihalleja – Mitä tehdä Buenos Airesissa

Monista Buenos Airesin asunnoistamme on näköala näille tunnetuille nähtävyyksille, ja siten ne tarjoavat sinulle täydellisen majoituksen kaiken toiminnan ytimessä.

Majoitus Buenos Airesissa

Ympäri Buenos Airesin kulttuurintäyteisiä katuja sijaitsee monia majapaikkoja, jotka tarjoavat näköaloja kaupungin eloisaan elämäntyyliin. Rustiikkisten katujen varsilla luksushotellit tarjoavat edullista majoitusta ja vanhat goottilaistyyliset rakennukset isännöivät tyylikkäitä asuntoja, jotka tähyilevät kaupungin siluettia. Majoitus Buenos Airesissa on hinnaltaan erittäin edullista, ja mukavat hostellit ja loma-asunnot sijaitsevat kävelymatkan päässä tärkeimmistä nähtävyyksistä. Majapaikat eivät myöskään koskaan ole kovin kaukana kaupungin herkullisista ravintoloista tai eloisista baareista.

Buenos Aires on vain bussimatkan päässä lentokentältä

Buenos Airesin Ezeizan lentokenttä ei ole kaukana kaupungin keskustasta. Voit matkustaa lentokentältä keskustaan monin eri tavoin. Ensinnäkin, voit napata sukkulaliikenteen bussin, joka liikennöi säännöllisesti lentokentän ja keskustan bussiaseman välillä. Bussiasemalta joudut todennäköisesti kuitenkin ottamaan metron tai taksin päästäksesi määränpäähäsi. Vaihtoehtoisesti voit hypätä lentokentällä julkisen liikenteen bussiin, joka vie sinut Monte Granden rautatieasemalle tai Plaza de Mayolle.Jos julkinen liikenne ei ole sinun juttusi, voit ottaa myös taksin tai vuokrata auton lentokentältä, kysy lisätietoja lentokentän infopisteestä.

Tilaa tarjouksemme
Tekemistä ja näkemistä