Asunto Budapest

#OnlyBeFrom yli 20.000 kohdetta

299

Asunto Budapest

järjestä:
Suosio
Hinta
Arviointi
Matkaa keskustaan
Koko
Huoneet

Tekemistä ja näkemistä

Kiinnostavia paikkoja  

Budapest Opera House 63 Huoneistot
St Stephen's Basilica 39 Huoneistot
Fisherman's Bastion 9 Huoneistot
Chain Bridge 5 Huoneistot
Parliament 5 Huoneistot
Heroes Square 5 Huoneistot

Tuoreimmat kommentit

asunto Budapest, Unkari arvostelu 4.3 5 perustuu 2355 mielipiteeseen. Varaa huoneistosi alkaen 34US$/ yö.

Asunto Budapestissa – Edulliset vuokrattavat loma-asunnot

Budapest on nykykulttuurin ja yksityiskohdiltaan rikkaan historian huumaava sekoitus. Mahtavan Tonavan kahtia halkaisema kaupunki tarjoaa vanhoja satumaisia linnoja, uskomattoman koristeellisia kupolikattoisia kirkkoja ja omalaatuisten kahviloiden, ainutlaatuisten baarien ja lämminhenkisten taidegallerioiden täyttämiä katuja. Tonavan rannan myötäisesti levittäytyvä Parlamenttitalo tarjoaa loistavan esimerkin Budapestin arkkitehtuurillisista ihmeistä, ja Ketjusilta antaa osaltaan tälle satumaisen kauniille kaupungille legendaarista ilmettä. Viime aikoina Budapest on kuitenkin kasvattanut rakettimaisesti suosiotaan myös city-ilmapiirinsä, hylättyjen rakennusten tiloihin perustettujen trendikkäiden rauniobaarien (Ruin bars) ja design-henkisten tilojensa ansiosta. Kurkista yhden Itä-Euroopan loisteliaimman kaupungin kulttuuriin varaamalla jokin tarjoamistamme Budapestin asunnoista. Mikä sitten itseäsi kiinnostaakaan tai missä vain haluat kierrellä, tarjoamme juuri sen sopivan majoituksen, etsitpä sitten edullista studiota keskustasta, kaupungin sydämessä sijaitsevaa vuokrattavaa boutique-asuntoa tai halpaa huoneistoa kaupungin laitamilta.

Vanhoja linnakkeita ja lämminvesikylpyjä – Tehtävää Budapestissa

Haluatko majoittua kaiken keskipisteessä? Meiltä löydät loistavan valikoiman Budapestin asuntoja, jotka ovat vain kävelymatkan etäisyydellä kaikista päänähtävyyksistä.

Asunto Budapestissa - Majoitus Budapestissa

Majoitus Budapestissa

Budapestin kaksi erilaista puolta heijastuvat myös kaupungin majoitusvalikoimaan. Joen toisella puolella sijaitsee lukuisia tänään luksusta tihkuvia historiallisia hotelleja, jotka tarjoavat katsauksen Budapestin vauraaseen menneisyyteen. Tämän lisäksi majoitus Budapestissa sisältää leikkisämpiä, design-vetoisempia vaihtoehtoja, kuten boutique-hostelleja, jotka esittelevät kaupungin nuorekasta energiaa, sekä pieniä majataloja, jotka huokuvat ikivanhoja perinteitä. Kaupungista löytyy myös edullisia asuntoja, joista käsin vierailijat voivat tutustua Budapestin energiseen kulttuuriin hieman pintaa syvemmältä ja tutkia kaupungin tarjontaa omassa tahdissaan.

Rauniobaarien nousu

Viime vuosina Budapest on todistanut tuoretta suuntausta, joka on tuonut mukanaan aivan uutta kulttuurielämää. Rauniobaarit ovat uudenlaisia kokoontumispaikkoja, joihin nuoret luovat persoonat kerääntyvät. Tonavajoen Pestin puoleisen osan 7. alue on täynnä vanhoja varastorakennuksia ja hylättyjä kerrostaloja, joista on taiottu ihka uusia suosittuja kohtauspaikkoja, joita hallitsee niiden alkuperäinen karu viehätys ja jotka on sisustettu eri tyylien värikkäällä sekamelskalla. Kaupungin entisestä Juutalaiskorttelista on tullut rakastettu illanviettopaikka, onpa tarkoituksena sitten maistella paikallisia oluita, tavata mielenkiintoisia ihmisiä tai kuunnella eloisaa musiikkia.

Rauniobaareissa viihtyvät niin turistit kuin paikalliset, ja ne ovat mainio paikka tutustua kaupungissa vallitsevaan elämäntapaan. Jotta voit parhaiten elää kuten paikalliset, muistathan majoittua jossakin edullisessa Budapestin asunnossamme.

Parhaat tavat saapua Budapestiin

Budapestin Ferenc Lisztin kansainvälinen lentoasema sijaitsee 16 kilometrin etäisyydellä kaupungin keskustasta, ja tarjoaa hyvät liikenneyhteydet niin lentokenttäbussilla, paikallisilla junavuoroilla kuin paikallisbusseilla, jotka matkaavat läheiselle metroasemalle - jossa voit hypätä suoraan kaupungin keskustaan vievään metrojunaan. Aivan terminaalirakennuksen ulkopuolella odottavat myös taksit.

Budapestiin saapuu vierailijoita myös junalla, sillä kaikki Itä-Euroopan suurimmat kaupungit yhdistyvät toisiinsa tehokkaasti palvelevan junaverkoston välityksellä. Useimmiten naapurimaista saapuvien matkaajien päätepysäkkinä on Keletin päärautatieasema. Lisäksi Budapestin sijainti aivan Tonavan rannalla tekee kaupungista huippusuositun risteilyalusten pysähdyspaikan, ja laivoja ja lauttoja lipuukin paikalle Wienin ja Belgradin kaltaisista läheisistä kaupungeista.

Polkupyöriä ja busseja – Budapestissa liikkuminen

Budapestissa on todella helppoa liikkua, kiitos kaupungin laajojen ja toisiinsa hyvin yhdistyvien bussi- ja raitiovaunuverkostojen. Kaupunki on täynnä pysäkkejä, jotka palvelevat kaikkia merkittävimpiä nähtävyyksiä ja kohteita, samoin kuin kauempanakin sijaitsevia. Maanpäällisen liikenteen lisäksi Budapestillä on erittäin edullinen ja tehokas metroverkosto, joka käsittää useita eri kaupunginosiin vieviä linjoja.

Parhaiten liikut Budapestissa paikasta toiseen kuitenkin joko kävellen tai polkupyörällä. Eri puolilta kaupunkia löytyy polkupyörien vuokrauspisteitä, jotka tarjoavat loistavan ja rentouttavan tavan katsella kaupungin tarjontaa.

Tilaa tarjouksemme
Tekemistä ja näkemistä