Asunto Bryssel

#OnlyBeFrom yli 20.000 kohdetta

12

Asunto Bryssel

järjestä:
Suosio
Hinta
Arviointi
Matkaa keskustaan
Koko
Huoneet

Asunto Bryssel – Budjettimajoitusta

Belgian pääkaupunki on moni-ilmeinen kohde, jossa historialliset tarinat ja byrokratia elävät rinta rinnan. Pinnalta katsoen se on liikemiesmäinen ja moderni kaupunki, jossa on kommunistiseen tyyliin rakennettuja asuntoja, lasitettuja rakennuksia ja yksinkertaista suunnittelua. Kaivaessasi pintaa syvemmältä löydät kuitenkin monikulttuurisen, persoonallisuudeltaan rikkaan kaupungin, josta löytyy myös jugendtyylisiä alueita sekä keskiaikaista historiaa, joka vetää vertoja muille eurooppalaisille kaupungeille. Suurtori, Grand Place, on kaupungin sydämen viehättävä keskusaukio, jolta löydät julkisivuiltaan yhtenäisiä rakennuksia, laadukkaita museoita ja vilkkaan kahvilakulttuurin. Kaupungin arkielämä puolestaan näyttäytyy vilkkaiden katujen kuhinassa, perinteisessä kulttuurissa ja takuuvarmasti ainutlaatuisessa, erilaisten kulttuurien rinnakkainelossa.

Erikoisia patsaita ja monenlaisia museoita – Mitä tehdä Brysselissä

Tutustuaksesi näihin ja muihin nähtävyyksiin, kirjaudu sisään yhteen Brysselin asunnoistamme, joita löytyy eri puolilta kaupunkia.

Kaupungin omaperäiset nähtävyydet

Bryssel saattaa olla liike-elämän mekka, mutta sillä on myös humoristisempi ja leikillisempi puolensa. Jäykkien tiilirakennusten ja loputtomilta tuntuvien toimistorakennusten rivien lomasta voit löytää muutamia nähtävyyksiä, jotka tuovat kaupunkiin aavistuksen hauskuutta. Eräs niistä on Alain Sechasin luoma Cat on a Bike -patsas, joka on asetettu näyttävälle paikalle Saint Hubertin kauppagallerian ulkopuolelle ja tarjoaa turisteille oivan mahdollisuuden valokuvien ottamiseen.

Brysselin ikoni, Manneken Pis, ei suinkaan ole kaupungin ainoa lorotteleva patsas. Kaupungissa kannattaakin kulkea silmät auki, erityisesti suihkulähteiden lähettyvillä, sillä melko varmasti törmätessäsi suihkulähteeseen näet siellä myös pronssisen patsaan, josta virtaa vesi ulos.

Jos pissaavat patsaat ja oudot kissat eivät ole sinun heiniäsi, ehkäpä kaupungin rakkaus sarjakuvia kohtaan saa suupielesi kääntymään hymyyn. Ympäri kaupunkia löytyy satoja sarjakuvia ja niihin liittyviä keräilyesineitä myyviä kauppoja sekä valtavia seinämaalauksia, jotka esittävät otteita tunnetuista sarjakuvista, kuten Tintin seikkailuista.

Löydä kaikki nämä omaperäiset nähtävyydet, ja enemmän, majoittuessasi jossakin ympäri kaupunkia sijaitsevista Brysselin asunnoistamme.

Asunto Bryssel – Majoitus Brysselissä

Majoitus Brysselissä

Bryssel on sekoitus teollista charmia ja jugendtyylistä arkkitehtuuria, ja se heijastuu myös kaupungin majoitusvalikoimaan. Leveitä bulevardeja reunustavat suuret hotellit koristeellisine julkisivuineen. Vuokrattavia luksusasuntoja löytyy jokaisen nurkan takaa, ja tilavat hostellit tarjoavat edullisen majapaikan kaupunkiin tutustumisen ajaksi. Majoitus Brysselissä koostuu pääosin historiallisissa rakennuksissa sijaitsevista majapaikoista, jotka kuiskailevat ikivanhoja tarinoita. Majoitusta löytyy kuitenkin myös uuden ajan designia edustavista rakennuksista, jotka heijastavat Brysselille tunnusomaista hienostunutta tyyliä ja nykyaikaista persoonallisuutta.

Paras tapa liikkua Brysselissä

Brysselissä on äärimmäisen helppo suunnistaa busseista, metrosta ja raitiovaunuista koostuvan julkisen liikenteen avulla, aina aamuvarhaisesta iltamyöhään saakka. Kaikki merkittävimmät nähtävyydet löytyvät näiden reittien varrelta ja vielä kauemmas pääset kaukolinjoja käyttämällä. Raitiovaunulla matkustaminen on ehkä aidoin tapa tutustua kaupunkiin, sen historiallisiin katuihin ja ohikiitävään maailmaan, mutta kaikki kulkuneuvot ovat oivia kaupungissa liikkumiseen. Ruuhka-aikana pääsee nopeimmin perille metrolla, mutta myös muut kulkuneuvot ovat tuolloin täynnä työmatkalaisia. Helpottaaksesi matkustamista voit hankkia matkalipun, jolla voit käyttää sekä raitiovaunua, bussia että metroa, ja siten tehdä päätöksesi kulkuneuvosta vasta viime tipassa.

Tavallisten liikennemuotojen lisäksi Bryssel on ainutlaatuinen kaupunki siksi, että se on varannut yhden kadun kokonaan rullaluistelijoiden käyttöön. Kesäkuukausina, iltaseitsemän jälkeen, tie suljetaan muulta liikenteeltä ja tielle päästetään innokkaat rullaluistelijat.

Tilaa tarjouksemme
Tekemistä ja näkemistä