Asunto Benalmádena

#OnlyBeFrom yli 20.000 kohdetta

16

Asunto Benalmádena

järjestä:
Suosio
Hinta
Arviointi
Matkaa keskustaan
Koko
Huoneet

Tekemistä ja näkemistä

Kiinnostavia paikkoja  

Playa de Las Chapas 10 Huoneistot
Playa La Víbora 10 Huoneistot
Playa Costabella 5 Huoneistot
Playa de Pedregalejo 3 Huoneistot
Playa Real Zaragoza 3 Huoneistot
Playa de Las Cañas 2 Huoneistot
Playa de La Caleta 1 Huoneiston
Playa de Santa Ana 1 Huoneiston
Playa del Bilbil 1 Huoneiston

Asunnot Benalmádenassa – Boutique-asuntoja

Upeiden rantojensa ja monipuolisten aktiviteettiensa ansiosta eteläisen Espanjan perinteikkäässä Andalusiassa sijaitseva Benalmádena on suosittu turistikohde. Rannan läheisyydessä on paljon baareja, klubeja ja ravintoloita tutkittavaksi, kun taas Puerto Deportivo (vapaa-ajan satama) on rentoutumisen ja maisemista nauttimisen kestosuosikki. Kauempana sisämaassa Benalmádenan vanhakaupunki on kuin paluuta ajassa taaksepäin. Se on täynnä kapeita katuja, perhevetoisia ruokapaikkoja ja espanjalaista rehvakkuutta. Benalmádena tunnetaan myös 33 metriä korkeasta Buddha-patsaastaan. Mikä tahansa matkasi tavoite onkaan, tarjoamamme asunnot Benalmádenassa pitävät sinusta hyvää huolta lomasi aikana.

Lentoasemalta Benalmádenaan

Benalmádenaa lähinnä oleva lentoasema on Malagan lentoasema, josta voi helposti matkustaa taksilla matkakohteeseen. Taksimatka kestää vain 20 minuuttia, ja hinta on melko alhainen, ja taksi onkin suosituin liikkumismuoto lentoasemalta Benalmádenaan. Taksi on hyvä vaihtoehto, jos sinulla on paljon matkatavaroita tai jos haluat päästä nopeasti määränpäähäsi ilman kiirettä ja stressiä.

Vaihtoehtoisesti voit valita Malagan lentoasemalla Benalmádenaan liikennöivän bussin. Bussiasema sijaitsee aivan saapuvien lentojen terminaalin ulkopuolella, ja busseja lähtee puolen tunnin välein. Tämä tapa matkustaa Benalmádenaan on edullisin, mutta se ei taatusti ole nopein vaihtoehto, sillä matka kestää tunnin.

Malagan lentoasemalta kulkee Benalmádenaan myös juna. Juna kulkee Fuengirolan kautta, ja se pysähtelee matkan varrella turistikaupungeissa, myös Benalmádenassa. Rautatieasema sijaitsee aivan kaupungin keskustassa, joten sieltä on helppo suunnata lopulliseen määränpäähäsi.

Merielämää ja upeita puutarhoja – Tehtävää Benalmádenassa

Kuten huomaat, Benalmádena on muutakin kuin rantakohde. Itse asiassa siellä on paljon historiallisia kohteita ja kulttuurinähtävyyksiä sekä koko perheelle sopivia ajanviettopaikkoja. Tarjoamamme asunnot Benalmádenassa ovat täydellisiä tukikohtia, joista käsin voit helposti tutustua kohteen koko tarjontaan.

Asunnot Benalmádenassa – Majoitus Benalmádenassa

Benalmádenan aktiivinen yöelämä

Rennon rantaelämänsä lisäksi Benalmádena tunnetaan eloisasta yöelämästään, joka houkuttelee kohteeseen ihmisiä ympäri maailmaa. Löydät kaupungista tyylikkäitä baareja ja klubeja, joista kaikilla on oma persoonallisuutensa ja esiintyjäkaartinsa.

Benalmádenan keskikaupungilla sijaitseva Kiu on lomakohteen suurin klubi. Klubilla on kolme suurta tanssilattiaa, joilla soi dance- ja latinomusiikkien sekoitus. Klubilla järjestetään myös teemailtoja. Klubiin sisäänkäynnin luona on diskobaari, mutta sisemmältä klubista löydät eloisan, tyylikkään klubin.

El Elefante sijaitsee Benalmádenan keskustassa, vanhan Bonanza-aukion laitamilla. Tällä valtavalla klubilla on DJ jokaisena iltana sekä erikoisia esityksiä, kuten hypnotisoijia ja taikureita.

Jos haluat viettää aikaa kuvankauniissa satamassa, voit mennä Boals Ice Bariin, joka on Costa del Solin ensimmäinen jäästä tehty baari. Baarissa voit viettää upean illan ja nauttia suomalaisten inspiroimasta tunnelmasta nauttien kylmistä juomista ja musiikista. Vaihtoehtoisesti voit suunnata kulkusi Banana Café -klubille, jossa raikuu monimuotoinen musiikki koko yön. Klubi tunnetaan pitkistä cocktaileistaan ja trendikkäästä, nuoresta kävijäkunnastaan.

Rannan lähettyvillä on myös Peacock Tavern, jossa on trooppinen puutarha ja elävää musiikkia. Paikka sopii hyvin lapsiperheille, jotka haluavat saada mahdollisimman paljon irti alkuillasta. Wyn’s Bar on myös rannan kävelykadun kestosuosikki, ja siellä voit seurata komediaesityksiä sekä oudompia performansseja.

Tarjoamamme asunnot Benalmàdenassa sijaitsevat ympäri kaupunkia, joten lähelläsi on aina baari, klubi tai ravintola illanviettoa varten.

Majoitus Benalmádenassa

Kohteen rennosta, rantapainotteisesti elämäntyylistä johtuen majoitus Benalmádenassa koostuu pääosin lomahotelleista. Kohteesta löytyy myös korkeita hotelleja uima-altaineen ja kylpylöineen sekä rannan lähellä sijaitsevia, tilavilla huoneilla varustettuja studioasuntoja, joista on upeat näkymät. Näiden lisäksi kohteessa on myös pieniä hotelleja sekä vanhankaupungin autenttisia B&B-paikkoja, jossa voit imeä itseesi perinteistä espanjalaista tunnelmaa ja tutustua alueen rikkaaseen historiaan. Hieman itsenäisempää lomailua etsiville kohteessa on myös laaja valikoima vuokrattavia loma-asuntoja, joista käsin voit tutustua kaupunkiin ja sen ympäristöön omassa tahdissasi.

Tilaa tarjouksemme
Tekemistä ja näkemistä