Asunto Belgrad

#OnlyBeFrom yli 20.000 kohdetta

114

Asunto Belgrad

järjestä:
Suosio
Hinta
Arviointi
Matkaa keskustaan
Koko
Huoneet

Tekemistä ja näkemistä

Kiinnostavia paikkoja  

Tuoreimmat kommentit

asunto Belgrad, Serbia arvostelu 4.1 5 perustuu 86 mielipiteeseen. Varaa huoneistosi alkaen 41US$/ yö.

Asunto Belgrad –Edullista majoitusta

Belgradilla on synkkä historia, jonka arvet ovat punoutuneet kaupungin katuihin. Se on sisukas ja sielukas keskus, mutta se on totta puhuen myös paljon kuin muuta pelkkää tuhoa ja synkkyyttä. Itse asiassa, Belgrad on viime vuosien aikana käynyt läpi suuria muutoksia, jotka ovat tehneet siitä itäisen Euroopan trendikkään kulttuurikeskuksen. Se sijaitsee Tonava-joen varrella ja pitää sisällään monenlaisia nähtävyyksiä. Kaupungin sydämestä löydät Kalemegdan-linnoituksen, jota ympäröivät hienoilla baareilla ja ravintoloilla reunustetut kävelykadut. Syvemmältä keskustasta löydät lukuisat museot ja galleriat, jotka sijaitsevat rinnakkain vanhan ottomaanien ajan arkkitehtuurin ja nykyaikaisten rakennusten kanssa. Belgrad on nykyään eräs Euroopan tapahtumarikkaimmista kaupungeista, ja pääset kokemaan kaiken sen Belgradin asunnoistamme käsin. Valikoimastamme voit valita joko edullisen loma-asunnon tai luksusasunnon kaupungin keskustassa.

Linnoituksia ja kiehtovaa historiaa – Mitä tehdä Belgradissa

Tutustu Belgradin asuntojen valikoimaamme ja löydä täydellinen majapaikka vierailullesi kaiken toiminnan sydämessä.

Asunto Belgrad – Majoitus Belgradissa

Elä Belgradissa kuin paikallinen

Belgradissa on lukuisia nähtävyyksiä, joilla turistit parveilevat, mutta Belgrad on myös vaatimaton ja ystävällinen kaupunki. Ota paikallisen asukkaan näkökulma kaupunkiin tutustumalla sen lukuisiin sisä- ja ulkotiloissa sijaitseviin kauppoihin ja tutki antaumuksella tuoreita hedelmiä ja vihanneksia sekä käsintehtyjä matkamuistoja myyjät kojut. Tutustuaksesi kaupunkiin paikallisen tavoin kannattaa vuokrata polkupyörä ja pyöräillä tunnetuimpien nähtävyyksien luo, eksyä pienille sivukaduille ja nauttia asioista hieman erilaisesta näkökulmasta käsin. Sava-joen läheiset alueet ovat täydellisiä pyöräilylle, ja joen yli kulkee lukuisia siltoja, jotka tarjoavat vaikuttavia näköaloja joelle. Uuden Belgradin pyöräilyreitti kiertää Ada-järven ympäri tarjoten urbaanin kaupungin keskellä pienen palan luontoa.

Belgradin asunnoistamme käsin voit tutustua kaupungin elämään paikallisen asukkaan tavoin.

Majoitus Belgradissa

Majoitus Belgradissa on yhtä lupaavaa kuin itse kaupunki. Serbian pääkaupunki on yöelämää rakastavien ja kulttuurin ystävien eloisa keskus, ja sen suosio on kasvanut viime vuosina huimasti. Belgradin hotellit ovat yhtä tasokkaita kuin sen nykytaiteen galleriatkin, ja ne tarjoavat ylellistä mutta silti edullista majoitusta. Lisäksi kaupungista löytyy paljon laadukkaita hostelleja, jotka hyödyntävät kaupungin nuorekasta energiaa. Näiden lisäksi Belgradissa on suurikokoisia vuokrattavia asuntoja ja lomahuoneistoja, jotka tarjoavat vierailleen mahdollisuuden tutustua kaupunkiin paikallisen asukkaan tavoin.

Belgradissa – Kaupunkiin pääseminen ja siellä liikkuminen

Belgradin Nikola Teslan lentokenttä sijaitsee 20 km päässä kaupungin keskustasta. Autolla matka taittuu noin 30 minuutissa, bussilla 45 minuutissa. Lentokentältä pääsee keskustaan monella tapaa, ja tavat eroavat toisistaan kustannusten ja kätevyytensä osalta.

Minibussi liikennöi säännöllisesti lentokentän, päärautatieaseman ja kaupungin keskustan välillä. Tämä onkin eräs halvimmista keinoista päästä keskustaan, ja matka tarjoaa upean johdatuksen kaupungin näköaloihin. Päästäksesi nopeammin määränpäähäsi, voit myös napata taksin terminaalin ulkopuolelta. Voit saapua kaupungin keskustaan myös junalla naapurimaista.

Myös Belgradissa liikkuminen on helppoa, sillä julkinen liikenne toimii tehokkaasti. Nähtävyyksien välillä pääset liikkumaan bussilla, ja yöbussi vie sinut turvallisesti takaisin majapaikkaasi nautittuasi tarpeeksi kaupungin yöelämästä. Jos aiot käyttää paljon julkista liikennettä, sinun kannattaa ajan ja rahan säästämiseksi valita BusPlus-kortti. Koska monet nähtävyyksistä sijaitsevat kävelymatkan päässä toisistaan, voit liikkua myös kävellen ja tutustua siten kaupungin tarjontaan hieman rauhallisemmassa tahdissa.

Tilaa tarjouksemme
Tekemistä ja näkemistä