Asunto Barcelona

#OnlyBeFrom yli 20.000 kohdetta

678

Asunto Barcelona

järjestä:
Suosio
Hinta
Arviointi
Matkaa keskustaan
Koko
Huoneet

Tekemistä ja näkemistä

Kiinnostavia paikkoja  

Fira de Barcelona 80 Huoneistot
Palau Sant Jordi 67 Huoneistot
Sagrada Familia 65 Huoneistot
Las Ramblas 41 Huoneistot
Casa Batlló 39 Huoneistot
Platja del Bogatell 29 Huoneistot
La Pedrera 24 Huoneistot
Parque Güell 21 Huoneistot
La Boqueria 18 Huoneistot
Plaza Real 16 Huoneistot

Tuoreimmat kommentit

asunto Barcelona, Espanja arvostelu 4 5 perustuu 1012 mielipiteeseen. Varaa huoneistosi alkaen 60US$/ yö.

Asunto Barcelonassa – Paras majoitusmuoto

Barcelona on kuin satukirjan sivulta napattu ja sen tarina on punottu rikkaasta kulttuuriperinnöstä, eloisasta taidemaailmasta ja herkuttelijoille sopivista ruokapaikoista, Antoni Gaudín mahtavia arkkitehtuurillisia mestariteoksia luonnollisesti unohtamatta. Kaikkialta kaupungista löytyy hullunkurisia ”ihmeitä”, vaikutuksen tekevää historiaa ja kauniin rustiikkeja näkymiä, jotka kaikki tarjoavat vierailijoille jotakin ainutlaatuista – niin El Bornin trendikkäitä tapas-baareja, goottilaisen vanhankaupungin, Barri Gòticin, mutkittelevia kujia tai La Ramblan värikkäitä katuesityksiä. Meillä on valtava valikoima asuntoja eri puolilla Barcelonaa, aina merinäköalan tarjoavista tilavista huoneistoista pienempiin lyhytaikaisiin vuokra-asuntoihin. Voimme tarjota täydellisen loman kaikkialla kaupungissa, etsitpä sitten boutique-huoneistoa vanhan goottilaisen Barri Gòticin sydämestä, tai edullista studiota trendikkään El Bornin alueelta. Selaile majoitusvalikoimaamme, josta löydät matkasi ajalle sen parhaan tukikohdan.

Upeaa arkkitehtuuria ja klassista kulttuuria – Tehtävää Barcelonassa

Vain me omaamme valtavan valikoiman edullisia, ylellisiä sekä kotoisia asuntoja eri puolilla Barcelonaa, yllä mainitut alueet mukaan lukien.

Asunto Barcelonassa - Majoitus Barcelonassa

Saavu tutkimusmatkalle – Näin liikut Barcelonan alueella

El Pratin lentoasema sijaitsee 12 kilometriä Barcelonasta lounaaseen, ja se tarjoaa useita liikenneyhteyksiä kaupungin keskustaan. Voit valita lentoasemalta lähtevät bussit A1 ja A2, jotka matkaavat Plaza España- ja Plaza Cataluña -aukioille. Voit myös hypätä yhteen lentokentän ulkopuolella odottavista takseista, joilla keskustaan pääsee 10 - 15 minuutissa, tai voit ottaa lentoasemalta puolen tunnein lähtevän junan, joka vie Barcelona Santsin rautatieasemalle. Sieltä on hyvät yhteydet muualle kaupunkiin, kiitos laajan ja helppokäyttöisen metroverkoston.

Barcelonaan voi saapua myös muista Espanjan ja Ranskan kaupungeista, laajan rautatieverkoston ja luotettavien junayhteyksien ansiosta. Useimpien reittien päätepiste on Barcelona Sants, josta voit matkata muille kaupungin alueille joko metrolla, bussilla tai taksilla.

Barcelonassa liikkuminen on todella helppoa. Eri puolella kaupunkia sijaitsevat lukemattomat metroasemat yhdistävät kaikki päänähtävyydet toisiinsa. Lisäksi käytettävissä on useita bussi- ja raitiovaunulinjoja, jotka kulkevat Diagonal-katua pitkin ja muihin kaupunginosiin, ja tarjolla on myös tehokas junaverkosto.

Barcelonassa paikallisen tapaan

Vietä iltapäiväsi Parc de la Ciutadellan puistossa, sen rehevän vehreyden keskellä kävellen ja piknikille pysähtyen. Tee sitten tutkimusretki vanhalle kalastusalueelle, Barcelonetalle, joka tarjoaa aitoa tunnelmaa ja lukuisia kalaravintoloita, ja löydä suosiotaan kasvattavan El Poblenou -alueen hienostuneet design-henkiset kahvilat, joita muotitietoiset paikalliset ja nuoremmat barcelonalaiset suosivat. Pakene pimeän tullen goottilaisen vanhankaupungin mutkikkaille kujille tai El Borniin nauttiaksesi lasillinen tai kaksi paikallisen cavan antia jossakin alueiden monista kodikkaista viinibaareista. Tarjoamme lyhytaikaisia vuokra-asuntoja myös edellä mainituilla alueilla ja niiden läheisyydessä.

Majoitus Barcelonassa

Majoitus Barcelonassa on yhtä kiehtova kuin kaupunki itse, ja sieltä löytyy kaikkea goottilaisen korttelin kapeilla kujilla sijaitsevista erikoisista majataloista aina sataman lähellä sijaitseviin luksushotelleihin. Barcelonasta löydät haluamasi, etsitpä sitten lyhytaikaista vuokra-asuntoa kaiken toiminnan keskipisteessä, ylellistä lomakotia rannan lähettyviltä tai historiallisempaa asumusta kaupungin vanhasta osasta. Aivan kuten kaupungin kukoistava ruokakulttuuri ja taide-elämä, myös kaupungin majoitusvaihtoehdot ovat askeleen muita kaupunkeja edellä sekä designiltaan, palveluiltaan että tyyliltään.

Ota aurinkoa ja nokoset – Suuntaa Barcelonan rannalle

Barcelona on sikäli poikkeuksellinen kaupunki, että se on yksi Euroopan ainoista pääkaupungeista, joka voi ylpeillä aivan kulttuuria pursuavien nähtävyyksien vieressä olevalla upealla hiekkarannalla. Rantakaistale onkin täydellinen paikka nauttia Espanjan auringonpaisteesta ja ihailla auringonlaskua parin mojito-lasillisen myötä, tai viettää sunnuntai-iltapäivä hyvien ystävien ja maukkaan ruoan kera rentoutuen.

Tilaa tarjouksemme
Tekemistä ja näkemistä