Asunto Ateena

#OnlyBeFrom yli 20.000 kohdetta

191

Asunto Ateena

järjestä:
Suosio
Hinta
Arviointi
Matkaa keskustaan
Koko
Huoneet

Tuoreimmat kommentit

asunto Ateena, Kreikka arvostelu 4 5 perustuu 435 mielipiteeseen. Varaa huoneistosi alkaen 34US$/ yö.

Asunto Ateena – parhaat loma-asunnot

Ateenalla on takanaan pitkä historia ja sillä on ollut tärkeä rooli sivistyneen maailman synnyssä. Nykyään se esittelee antiikin jäänteitä, jotka ovat tehneet maailmasta sellaisen kuin se nykyään on. Ateena ei kuitenkaan ole vain historiaa, myyttejä ja legendoja huokuva kaupunki, se on myös muutoksen kaupunki. Itse asiassa Ateena on lupaava, kulttuuri- ja taide-elämältään energinen kaupunki, jonka toinen jalka on tukevasti modernissa maailmassa. Sen kansainvälistyminen ja uudistuminen näkyvät design-kahviloiden ja –putiikkien hyörinässä, uudessa kahvilakulttuurissa ja huippumoderneissa rakennuksissa, jotka suurten antiikin monumenttien vieressä katselevat kaupunkia kuin vanhat ja viisaat vartijat. Opi tuntemaan kaupungin molemmat puolet Ateenassa sijaitsevasta huoneistostamme käsin.Tutustu ylellisiin loma-asuntoihimme sekä edullisempiin huoneistoihimme, joista on upeat näkymät antiikin kaupungin ylle.

Antiikin maailma nykyajassa – mitä Ateenassa voi tehdä

Ateenan huoneistomme sijaitsevat näiden kuuluisien maamerkkien välittömässä läheisyydessä ja siten ne tarjoavat helpon pääsyn kaikkiin merkittävimpiin nähtävyyksiin.

Majoitus Ateenassa

Ateena on antiikin sivilisaatioiden synnyinpaikka, joka tarjoaa vierailleen vuosituhansien ikäistä historiaa. Kaupungin nähtävyydet ovat keskittyneet historiaan, mutta majoitus Ateenassa on nykyaikaista ja kaikilla mukavuuksilla varusteltua. Akropolis-kukkulan alapuolella kohoavat boutique-hotellit ovat täynnä nykytaidetta ja nykyajan mukavuuksia, kun taas pienet, viehättävät hotellit piileskelevät kaupungin vanhassa osassa. Muissa Ateenan osissa sijaitsevat hostellit palvelevat nuorempaa, trendikkäitä baareja ja vilkasta yöelämää etsivää yleisöä, ja ympäri kaupunkia sijaitsevat asunnot tarjoavat paikallisen näkökulman ateenalaiseen elämäntyyliin.

Asunto Ateena - Majoitus Ateenassa

Mutkaisia katuja ja suuria aukioita – Ateenan kaupunginosat

Ateena muodostuu useista kaupunginosista, joista jokaisella on oma persoonallisuutensa ja omat aktiviteettinsa tarjottavanaan. Akropolin kupeessa sijaitsevan Plakan kadut ovat varmasti kaupungin tallatuimmat. Sen labyrinttimaisia pieniä kujia reunustavat viehättävät kahvilat, erikoiset kaupat ja värikkäät, uusklassiset talot. Roomalaisen agoran laitamilla sijaitseva Monastiraki puolestaan toimii lukuisten kirpputorien tapahtumapaikkana läpi viikon. Vaikuttavan arkkitehtuurin ja monien kauppojen ympäröimänä Monastrakissa voit kurkistaa sekä Ateenan menneisyyteen että nykyaikaan.

Psiri oli pitkään karu, kuuluisampien alueiden varjoon jäänyt kaupunginosa. Pimeän ajanjakson jälkeen se on kuitenkin nyt herännyt eloon. Tästä eloisasta kaupunginosasta löytyy paljon trendikkäitä yökerhoja, gallerioita ja ravintoloita. Psirin kaltaista urbaania viehätystä on vaikea löytää mistään muualta.

Ateenan kaupallisen elämän keskus on kansainvälinen ja kehittyvä kaupunginosa, joka hiljattain uudistettiin ja muutettiin kävelykaduiksi. Se on toiminnan keskipiste, josta löytyy kaikkea erikoisista gallerioista antiikkisiin museoihin ja moderneihin ruokapaikkoihin.

Ateenan huoneistojamme sijaitsee kaikilla näillä alueilla, joten pääset todella aistimaan kaupungin tunnelman.

Saapuminen Ateenaan – lentokentältä kaupungin keskustaan

Ateenan kansainvälinen lentoasema, Eleftherios Venizelos, sijaitsee hyvin lähellä kaupungin keskustaa, joten sieltä pääsee nopeasti tapahtumien ytimeen. Voit hypätä metroon, joka vie sinut Syntagman aukiolle tai Monastirakin kaupunginosaan. Voit myös matkustaa bussilla, joka liikennöi tiheään lentokentän ja Syntagman aukion välillä.

Vaihtoehtoisesti voit valita yhden terminaalin ulkopuolella odottavista lukuisista takseista ja matkustaa nopeasti ja suhteellisen edullisesti määränpäähäsi. Lentokentältä keskustaan pääsee myös kävellen samalla upeita nähtävyyksiä ihaillen, mutta tämä vaihtoehto vie aikaa eikä välttämättä ole paras vaihtoehto paljon matkatavaroita mukanaan kantavalle.

Tilaa tarjouksemme
Tekemistä ja näkemistä