Asunto Amsterdam

#OnlyBeFrom yli 20.000 kohdetta

118

Asunto Amsterdam

järjestä:
Suosio
Hinta
Arviointi
Matkaa keskustaan
Koko
Huoneet

Tekemistä ja näkemistä

Kiinnostavia paikkoja  

Leidseplein 11 Huoneistot
Rijksmuseum 9 Huoneistot
Van Gogh Museum 6 Huoneistot
Anne Frank House 6 Huoneistot
Dam Square 6 Huoneistot
Flower Market 3 Huoneistot
Vondelpark 3 Huoneistot
De Wallen 1 Huoneiston
Amsterdam Centraal 1 Huoneiston

Tuoreimmat kommentit

asunto Amsterdam, Alankomaat arvostelu 4.1 5 perustuu 367 mielipiteeseen. Varaa huoneistosi alkaen 118US$/ yö.

Asunto Amsterdamissa – Keskustan boutique-studiot

Amsterdam on viihtyisä kaupunki, jonka tunnusmerkkejä ovat mutkittelevat kadut, korkeat ja kapeat talot, sekä lukemattomien kanaalien ylitse kaareutuvat viehättävät sillat. Kävellessäsi sen markkinoiden halki sekä design-henkisten kahviloiden ja putiikkien ohitse tunnet ottavasi askeleen ajassa taaksepäin maailmaan, jota hallitsivat mukulakivikadut ja jokaisessa kadunkulmassa odottivat ystävälliset kasvot. Lisäksi kaupungista löytyy runsaasti taidetta ja designia, ja Amsterdamin luovaa ilmapiiriä esittelee joukko gallerioita, studioita sekä museoita. Sulaudu paikallisten sekaan vuokraamalla polkupyörä ja kiitämällä raitiovaunujen rinnalla, sillankaarien ylitse ja omalaatuisten katujen labyrinttiin päätyen. Myöhemmin voit imeä itseesi kaupungin lämmintä tunnelmaa jossakin Amsterdamin asunnossamme. Voit majoittua kaiken keskipisteessä niin edullisessa huoneistossa kuin boutique-tyylisessä vuokra-asunnossa.

 Asunto Amsterdamissa - Majoitus Amsterdamissa

Amsterdamin parhaat naapurustot

Amsterdam koostuu useimpien suurkaupunkien tavoin useista naapurustoista, joista jokaisella on oma persoonallisuutensa ja omat valttinsa. Esimerkiksi keskustan pieni 9-Straatjes ylpeilee kapeilla kaduillaan, joita reunustavat erikoiset kaupat ja kahvilat. Centrum on samankaltainen alue ja kenties koko kaupungin vilkkain. Se tarjoaa lukemattomia museoita, eloisia baareja ja huippuluokan kauppoja, jotka nauttivat niin paikallisten kuin turistien suuresta suosiosta. Mainitkaamme myös ulkoilmeeltään 9-Straatjesia muistuttava De Pijp, joka ei kuitenkaan ole turistien kansoittama. Juuri sieltä löytyy monia markkinoita ja paikallisia riippumattomia liikkeitä. Jordaan puolestaan on yksi kaupungin rakastetuimmista naapurustoista ja nuorten luovuuksien, suosiotaan vauhdilla kasvattavien baarien sekä katutaiteen tyyssija. NDSM-Werf muistuttaa Jordaania taiteellisella hengellään, ja monet taiteilijat, muusikot sekä opiskelijat kutsuvatkin sitä kodikseen. Eikä tule unohtaa Oud-Zuidia, joka on kaupungin varakkaampaa osaa ja palvelee kalliin maun omaavia sekä ylellisyyttä kaipaavia.

Mikä naapurusto sitten itsellesi parhaiten sopiikaan, meiltä löydät parhaan Amsterdamin asuntojen valikoiman.

Olutta ja polkupyöriä – Tehtävää ja nähtävää Amsterdamissa

Amsterdamin asuntojen valikoimamme kattaa koko kaupungin, ja tarjolla on monia suosituilla alueilla ja niiden läheisyydessä sijaitsevia vaihtoehtoja.

Majoitus Amsterdamissa

Amsterdamin majoitusvalikoima on aivan yhtä monimuotoinen kuin itse kaupunkikin. Majoitus Amsterdamissa sisältää käytännössä kaikkea kanaalin varrella sijaitsevista hostelleista ja kodikkaista, uuden aikakauden hollantilaista suunnittelua edustavista B&B-paikoista aina kiemuraisten katujen kätköissä sijaitseviin suuriin hotelleihin. Huokeita hintoja tarjoavien luksushotellien ja kaupungin charmia huokuvien, historiallisten majatalojen lisäksi ympäri kaupunkia löytyy paljon edullisia asuntoja, jotka sijaitsevat aivan kaupungin merkittävimpien nähtävyyksien lähettyvillä ja tarjoavat siten vierailijoille mahdollisuuden tutustua kaupunkiin paikallisen asukkaan tavoin.

Amsterdamiin saapuminen ja siellä liikkuminen

Amsterdamin Schipolin lentoasema on lähellä kaupungin keskustaa, jonne onkin erityisen helppoa päästä julkisen liikenteen avulla. Helpointa on hypätä junan kyytiin, jolloin matka kestää vain 20 minuuttia. Terminaalien ulkopuolelta löytyy myös busseja, jotka matkaavat suoraan ei puolille kaupunkia. Vaihtoehtoisesti voit ottaa itsellesi lentokentän ulkopuolella sijaitsevalta vilkkaalta taksiasemalta nopean ja edullisen kyydin määränpäähäsi.

Monet matkaajat saapuvat Amsterdamiin myös naapurimaista, kyseisen Euroopan alueen kattavien junayhteyksien ansiosta.

Amsterdamilla on ainutlaatuinen julkinen liikenne, johon kuuluvat koko kaupunkia palvelevat perinteiset raitiovaunut, lukemattomat bussilinjat, sekä kaupungin laitamille ja lähikaupunkeihin kuljettava laaja ja tehokas junaverkosta. Kanaalien ansiosta tarjolla on myös erilaisia vesiliikenteen vaihtoehtoja, mutta paras liikkumistapa on silti polkupyörä – se on paikallisten kestosuosikki.

Tilaa tarjouksemme
Tekemistä ja näkemistä