Asunto Albufeira

#OnlyBeFrom yli 20.000 kohdetta

275

Asunto Albufeira

järjestä:
Suosio
Hinta
Arviointi
Matkaa keskustaan
Koko
Huoneet

Tuoreimmat kommentit

asunto Albufeira, Portugali arvostelu 3.9 5 perustuu 28 mielipiteeseen. Varaa huoneistosi alkaen 41US$/ yö.

Asunnot Albufeirassa – Lomamajoitusta

Albufeira on Portugalissa Algarven alueella sijaitseva kaupunki. Islamilaisen vallan aikana perustetun kaupungin nimi tarkoittaa arabiaksi ”pientä merta”, ja sama nimi on annettu myös muutamille muille samalla aikakaudella perustetuille Välimeren kaupungeille. Välimerenilmasto kuumine kesineen ja leutoine talvineen sopii hyvin pohjoiseurooppalaisille matkailijoille. Albufeiran rannat ja Atlantin rantakallioiden kätköissä olevat valkoiset talot saavat jokaisen ihastumaan jo ensimmäisellä vierailukerralla. Kaupungin kadut ovat miellyttäviä, hyväntuoksuisia ja täynnä portugalilaista aistillisuutta, joka kutsuu sinut heidät antiikkisen keittiönsä herkkujen pariin. Vanhankaupungin pienet käsityöläiskaupat ja torit tuoreine tuotteineen ovat antoisia vierailukohteita. Taide ja kulttuuri ovat suuressa roolissa tässä viehättävässä kaupungissa. Löydät sieltä kaksi taidegalleriaa, museon ja elokuvateattereita sekä ympäri vuoden järjestettäviä messuja ja festivaaleja. Paikallisen keittiön upeiden annosten kokeileminen on edullista, sillä rantabaareista saat tuoreesta kalasta valmistettuja perinteisiä annoksia hyvin edullisesti. Albufeirassa voi harrastaa monenlaisia aktiviteetteja, kuten kalastusta, patikointia, lintubongausta, laitesukellusta, pyöräilyä, snorklausta ja purjelautailua. Näiden lisäksi kohteessa on kilometreittäin valkoisia hiekkarantoja turkoosin veden äärellä. Only-apartmentsin asunnot Albufeirassa sopivat hyvin lomasi majapaikoiksi. Vuokraa asunto meren rannalta ja unohda murheesi!

Nähtävää Albufeirassa

Tarjoamamme asunnot Albufeirassa sijaitsevat lähellä näitä hauskoja paikkoja. Sinun tarvitsee vain päättää lomakohteestasi ja vuokrata sieltä edullisin majapaikka lomapäiviäsi varten.

Asunnot Albufeirassa – Majoitus Albufeirassa

Majoitus Albufeirassa

Ylellisistä viiden tähden hotelleista ja trendikkäistä hotelleista lämminhenkisiin B&B-paikkoihin, edullisiin asuntoihin ja keskustassa sijaitseviin majataloihin, Albufeiran majoitus on monipuolista. Valikoimastamme löydät suuren joukon erilaisia tyylikkäästi sisustettuja asuntoja perheille, kaveriporukoille tai vain hauskanpitoa etsiville, jotka haluavat viettää lomapäivänsä auringossa.

Albufeiran rannat

Albufeiran rannat ovat Portugalin tunnetuimpia. Lämpimien vesiensä, kokonsa ja niitä ympäröivän infrastruktuurin ansiosta rannat tunnetaan maailmanlaajuisesti. Esittelemme teille parhaat rannat:

Falésian rannalle on myönnetty sininen lippu rannan pituuden, sen sisältämän hienon hiekan ja sitä ympäröivien lämpimien, turkoosien vesien ansiosta. Shoppailun ystäville rannan lähellä on useita ostoskeskuksia.

Salgadosin rannalla voit lomailla, shoppailla, viettää aikaa golf- ja muilla urheiluklubeilla sekä lintujen tähystyspaikalla. Rannan kaikki palvelut on rakennettu tyylillä.

Oura on trendikäs ja erityisesti nuorten keskuudessa suosittu ranta. Siellä on valikoima kauppoja, rantabaareja, ravintoloita ja muita palveluita. Sinisen lipun ranta sopii hyvin kaikenlaisten urheilulajien harrastamiseen, ja siellä hiekka on hienoa ja veden lämpötila vierailijoille sopiva.

Dos Pescadores on Algarven suosituin ranta. Rannan hiekka on valkoista ja vesi kristallinkirkasta. Voit harrastaa sukellusta, snorklausta tai vain ihailla vedessä piileskeleviä merirokkoja, kotiloita, simpukoita ja kalaparvia.

Penecon ranta tunnetaan nimellä Praia do Túnel. Ranta sijaitsee vanhankaupungin edustalla, ja sinne kuljetaan kahden kallionkielekkeen välissä olevaa tunnelia pitkin. Tunneli johdattaa rannalle tulijat penkereelle, jolla on monia kahviloita. Rantakallioiden juurella kulkee polku, joka on patikoijien suosiossa.

Miten Albufeiraan pääsee

Albufeiraa lähinnä oleva lentoliikenteen tukikohta on Faron lentoasema, joka sijaitsee 46 kilometrin päässä lomakohteesta. Matka kestää noin 40 minuuttia ruuhkasta riippuen. Lentoaseman ja Albufeiran välillä kulkee paikallisbusseja noin 40 minuutin välein.

Lentoaseman terminaalien ulkopuolelta voit löytää myös takseja. Lentoaseman ja kohteen välillä liikennöi myös sukkulabussi, jonka voit varata lentoaseman sisältä. Auton vuokraaminen sopii niille matkailijoille, jotka haluavat matkustaa kohteeseen omassa tahdissaan.

Tilaa tarjouksemme
Tekemistä ja näkemistä